reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
ailatan gratulacje! :-)
Aka byłam dzisiaj na becie - wynik wieczorem. Chociaż i tak nie wiem po co ja robiłam, bo brzuch mnie boli, mdli mnie już chyba trzeci dzień, a zawsze tak mam przed @. jak nic dzisiaj przyjdzie. Ale, że z rana jej nie było to zrobiłam. Nie robiłam sikańca, bo u mnie chyba nei działają. Niby wszystko wskazuje na to, że lada chwila pojawi się @ ale ciągle ta głupia nadzieja jest...
aniu witamy na spowrotem na pokładzie :)

tygryseczek--> może być trochę za późno, bo pozytywny test owu informuje, że owulacja nastąpi w ciągu 24-36 h, a komórka jajowa żyje dość krótko i w związku z tym jest tylko chwila na jej zapłodnienie. Dlatego bardziej pewnie jest współżyć chwilę przed owu i zaraz po owu -wtedy są największe szanse.
Najważniejsze, że test pozytywny :-)

ailatan gratulacje! :-)
Aka byłam dzisiaj na becie - wynik wieczorem. Chociaż i tak nie wiem po co ja robiłam, bo brzuch mnie boli, mdli mnie już chyba trzeci dzień, a zawsze tak mam przed @. jak nic dzisiaj przyjdzie. Ale, że z rana jej nie było to zrobiłam. Nie robiłam sikańca, bo u mnie chyba nei działają. Niby wszystko wskazuje na to, że lada chwila pojawi się @ ale ciągle ta głupia nadzieja jest...
aniu witamy na spowrotem na pokładzie :)
marce_la--> we wczesnej ciąży są objawy podobne do tych na @, bo przecież organizm musi mieć chwilę, żeby się zorientować, że jest w ciąży i że @ nie będzie. Tak więc spokojnie czekaj na wynik bety:-)
Trzymam kciuki:-)

Ale jak poprzednio byłam w ciąży, to nie miałam żadnych objawów oprócz notorycznej senności. Nic mnie nie bolało, brzucha nawet nie czułam - dlatego się nie nastawiam.

Ale jak poprzednio byłam w ciąży, to nie miałam żadnych objawów oprócz notorycznej senności. Nic mnie nie bolało, brzucha nawet nie czułam - dlatego się nie nastawiam.

Ale ta ciąża nie jest tamtą ciążą, a, jak wiadomo, każda ciąża jest inna. Ja jestem dobrej myśli i myślę, że przekażesz nam dobre wieści:tak:

Smerfna - daj znać jak po wizycie, jestem ciekawa czy coś bedzie widać, ja planuje sie zapisać na koniec kwietnia i sie zastanawiam czy to dobry termin wychodziłby 6-7 tydzień.
.

Sama poszłabym do lekarza tak ok. 7 tygodnia, ale do dziś włącznie wystarczy mi duphaston-u dlatego też idę po kolejna receptę. Oczywiście dam znać co i jak ale zbyt dużo pewnie się dziś nie dowiem.

anna2101 bardzo się cieszę że wracasz do formy, z każdym dnie będzie lepiej. Swoją siłą dajesz nam wszystkim ochotę do walki.

tygryseczek - ale chodzi o godzinę 18:00 i 19:00 czy 18 i 19 kwietnia? :D Bo jak ok 18:00 dziś to jak najbardziej działajcie ;-)

Smerfna
- to dziś do lekarza się wybierasz?

ananaska
- nie martw się!! Jest wszystko dobrze i dzidzia rośnie! ;)

marce_la
- daj znać jak betka wyszła ;) Trzymam kciuki!!!

reklama
Do góry