Dzięki dziewczyny
Pierścioneczek baaardzo ładny
Moi rodzice zadowoleni, J mama dzwoniła i mi gratulowała, żartowałam, że się nie zgodziłam to się śmiała
A co do wesela, to w sumie nie wiem czemu nie chcemy. Najbardziej to bym chciała wziąć cichy ślub, tylko dla nas, nie dla gości ;-) Bo to ma być dla nas, a nie na pokaz. Mój J ma baaardzo dużą rodzinę. Jego mama miała 8 rodzeństwa, tata też coś koło tego, więc zaprosić wszystkie siostry, braci jego rodziców + dzieci i już wnuki to byłoby z 300 osób spokojnie
Mój J mówi, że większości to on nawet nie zna, bo w dzieciństwie się wyprowadzili z tamtej miejscowości i on w sumie tam rzadko bywał. I nawet nie chce takiego wesela, co nie będzie znał na nim połowy osób
Szczerze mówiąc ja też nie chcę
Zrobimy pewnie tak, że tylko rodzice, dziadkowie, (akurat jego nie żyją już, u mnie tylko jedna babcia tylko żyje) rodzeństwo z dziećmi, chrześni z rodziną (moja chrzesna ma synów w wieku 17 i 16 lat, dziewczyny mają, to trzeba zaprosić z osobami towarzyszącymi!
) I wyjdzie pewnie ok 40 osób! Ale planujemy dosłownie jakiś obiad i tyle. Ja to będę tylko wyczekiwała, żeby to się skończyło jak najszybciej
Może jestem jakaś dziwna, bo koleżanka moja to chce duuże wesele, a ja nie chce tej całej otoczki ;-)
Aka, Aniołek - Od zabiegu miałam 4 okresy. Pierwszy dostałam dopiero po 44 dniach, drugi po 27, trzeci po 29, a czwarty po 28. Ogólnie zawsze mam tak co 28-29. To jest u mnie drugi cykl jak mierze tempkę. Wczoraj sobie zobaczyłam, że mam śluz taki lepki, nieciągnący lekko kremowy. Dziś rano były boboseksy, jeszcze z tymi plemniczkami spałam ponad 2h i dopiero jak wstałam to wszystko ze mnie wyleciało (sorry, że tak dosadnie piszę) i wzięłam prysznic
Wiem, że dziś dopiero 11 dc, ale pisałaś, że w 10 dc już działaliście
Myślę, że teraz dopiero w sobotę rano, albo w piątek wieczorem...