reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

oj akuku ;-) już nawet w snach Cię ta płeć męczy! Mam nadzieję, że szybko dowiesz się kto u Ciebie w brzuszku siedzi :-) może uda Ci się już dziś namówić lekarza by powiedział czy coś widzi! Może ponaginaj rzeczywistość i powiedz, że w poprzednich ciążach Ci mówili ;-) hehe obyś się dowiedziała ;-)

reklama
Natka te sny takie bo dzis usg..dodatkowo emil sie budzil co chwila wiec krotkie sny mialam dla tego zapamietalam...
Ja juz za bardzo sie nakrecilam...ale silniejsze to ode mnie .

Powiem jej ze z emilkim mi powiedzieli ;p

Kasiol pojedynczy:)
Podwójny właśnie sprzedałam:)

Akuku ten sen z dziewczynką bardziej mi się podoba:)

Natka ja jestem tak na 80% nastawiona na jane, na 15 na nico, a z lander to raczej dopiero trzeci. Głównie ze względu na bark amortyzacji ( chociaż xa to model wiejski i podobno ma) no i waga u niego też na minus. A nico z kolei nie wiem czy nie będzie za niski dla mnie...

reklama
Ale to już pewne czy "raczej chłopak"? Ale ogólnie wszystko jest w porządku, dzidzia ok, pomiary w normie? Nie martw się, nawet jeśli się potwierdzi, że chłopak to przecież i tak będziecie go tak samo mocno kochać :tak:

Do góry