reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Kasiol u mnie kłucia całkiem minęły (odpukać!;-)) myślę, że to faktycznie ten magnez pomógł. Generalnie czuję się dobrze, czasem brzuch gdzieś tam lekko poboli ale ogólnie dobrze jest:tak:

Akuku to ale nockę ciężką miałaś... mam nadzieję, że w końcu uda Ci się to wszystko odespać. A ja dziś się wzięłam za porządki w szafach. Obiecałam sobie, że wszystkie szafki poprzeglądam i powyrzucam niepotrzebne rzeczy. I dziś zaczęłam ;-) zrobiłam porządek w papierach, ale się śmieci nazbierało ;-) jutro idę do kolejnej szafki:-D muszę zrobić trochę miejsca :-)

Dzisiaj nocka lepsza tylko 3-4 pobudki :) rano jeszcze m wzial emilka a ja dospalam 3 godziny ciurkiem !

Natka jutro mam na 13.30 ;) dzieki za kciuki na pewno sie odezwe po..ale nie wiem dokladnie o ktorej bo odrazu po jedziemy odebrac chlopcow ze szkoly...potem zanim do domu..zjemy obiad lekcje itd ;) ale moze sie uda co w miedzy czasie na telefonie naskrobac ;)

Kasiol no no jaki domek dla Felka:))))) Super:) No i śliczna córunia:)
Akuku trzymam kciuki za usg:) I bliźniaki:szok::-D
Natka kochana Ty się tam nie przemęczaj, Już 15 tc:))
Tysia trzymam kciuki za pozytywny teścior:) 21 lutego będziesz robić?

A ja w poniedziałek wieczorem wystawiłam na sprzedaż swoje wózki i od wczorajszego przedpołudnia już żadnego nie mam... Dzisiaj jadę pooglądać i kupić nowy:) Moje typy to jane mum, bebetto nico plus, x lander xa, camarelo eos, carotero compass. No ale nie wiem czy z innym nie wrócę:)

Akuku to czekamy z niecierpliwością na wieści! I kciuków nie puszczamy:-) cieszę się, że choć trochę udało Ci się odespać :tak:

Paulinka no 15tc... a właściwie to patrząc wg ostatniego usg to już dziś 16 zaczynamy. Jakaś taka bez humoru jestem, właśnie na przełomie 15/16tc straciliśmy Małgosię:-(
Kurde dziewczyny, od wczoraj mnie oko boli. Nie wiem co z tym zrobić. Wczoraj mnie bolały jakby kości wokół oka (a dokładniej na policzku i skroń) i ogólnie suche to oko mam jakieś. Mam nadzieję, że szybko przejdzie. Zaczęłam częściej okulary nosić, może pomoże choć trochę:-)
Paulinka co do wózka to z tych co pisałaś ja też patrzyłam na xlandera i bebetto. Bardziej nawet w kierunku xlandera, ale na necie piszą różne opinie, np. że jak dziecko drobne to zsuwa się ze spacerówki do przodu... no sama nie wiem bo naprawdę mi się podoba:-) daj znać co wybierzesz:tak:

akuku trzymam kciuki:)
natuś bedzie dobrze! może od zatok cię boli? nie masz kataru?
paulinka pewnie podwójny wózek bierzesz? ja będe miała na przeczekanie od siostry nico plus, a później chcemy maclarena :) niby jest od 0+ ale jakos nie wyobrażam sobie takiego niemowlaka w spacerówce:)

ciężki ,śpiący dzień ...:)

Natka patrząc na opinie w necie to jane mum bije wszystkich konkurentów na głowę:) No ale pomacam, pojeżdżę, poskładam i się przekonam:) Bebetto Luca ma moja siostra- fajny wózeczek, lekko się prowadzi, zwrotny, no i amortyzację ma świetną jak na tego typu wózek. Jedynie siostra mówi, że spacerówka jest jakaś mała, ale ja się nie wypowiem, bo jeszcze jej nie widziałam:) Ja będę oglądać nico:) Z x ladnerem to mam raczej złe doświadczenia, ale podobno w tych modelach 2014/15 poprawili wiele rzeczy, więc sprawdzę:)

kasiol no katar mam, ale w sumie tylko rano.. ale mam tak prawie od początku ciąży więc sama nie wiem... tak pomyślałam że może organizm domaga się okularów :-) bo akurat na to oko słabiej widzę (nie jest to duża wada i okulary słabiutkie, no ale jednak), więc próbuję czy noszenie okularów pomoże. Bo tak to tylko do auta nosiłam :-)

paulinka no wiadomo, najlepiej sprawdzić, wypróbować i wtedy podjąć decyzję. Ja na razie tylko szukam na necie, czytam opinie bo do sklepu jeszcze nie idę ;-) pewnie kolo 30tc pójdę. Raz byłam z koleżanką bo ona dla swojej dzidzi szukała, ale ten ogrom wyboru mnie przeraził :-D bebetto nico miała moja kuzynka i była całkiem zadowolona, a xlandera xa ma moja koleżanka (ale tego starszego) i mówi, że ogólnie ok, ale ciężki jeśli chodzi o wnoszenie (bo ona go musi na 2 piętro nosić). Ale z tego co widzę w necie, to w wózkach z tej półki cenowej to raczej waga mniej więcej zawsze taka jest. No i druga sprawa, że jej skrzypi przy kołach, ale myślę, że to wada akurat typowo jej sztuki a nie całej serii - ona zamawiała na necie i taki od razu jej przysłali, a że nie skrzypi jakoś mega mocno to już nie odsyłali.
Chętnie posłucham (a właściwie poczytam ;-)) opinie jak posprawdzasz, może i mnie pomogą w wyborze :-)

reklama
Napisze tylko jakie sny mialam dzisiaj w nocy.. tzn mialam ich z tysiac ale dwa mocno w pamieci zapadly...
Pierwszy; bylam na usg i facet powiedzial chyba dziewczynka... po czym sprawdzil i mowi 100% dziewczynka ! Pokazal wargi sromowe !?
Jak sie obudzilam to sie zalamalam ze to byl sen...
Ddugi sen: bylam na usg babka mowi 100% chlopak pokazala jajka i siusiaka...

Chcialabym byc w pl na tym usg albo pojechac za dwa tyg bo tam mi wiecej powiedza ;)

Do góry