reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku co do sierpniówek to czasami zaglądam, ale tam za dużo postów dziennie przybywa więc nie czytam codziennie bo i tak nie nadążam:-)
Ehh biedny Emilek :-( mam nadzieję, że szybko przejdzie:tak: a Ty też uważaj na siebie!! Niedobrze żebyś była przeziębiona teraz. A Ciebie też od razu lekarz badał czy to tylko dziecięcy był?

Kasiol wizytę u gina mam dziś, u tego mojego-prywatnie. Nie wiem czy jeszcze pójdę do tego na nfz bo tak mi ostatnio (we wtorek po prenatalnych) powiedział, że przyszłam do domu i się poryczałam. Masakra, zero jakiegoś zrozumienia, taktu... myślę, że ktoś powinien nauczyć go jak się rozmawia z pacjentkami...
a skierowania na drugie prenatalne nie potrzebuję, bo przez to że tutaj w ramach programu była też poradnia gen, to na podstawie ich zaświadczenia mam zagwarantowane uczestnictwo w programie bez żadnych dodatkowych skierowań.
Dobrze, że u Was wszystko ok, i że szyjka się nie skraca. To najważniejsze:-) i Feluś już na pewno pozostanie Felkiem:tak: co do badań to teraz będziesz miała tą glukozę do picia czy już po tej jesteś?
Przykra sprawa z tym znajomym... ciągle teraz choróbska, nie wiadomo skąd:-( tacy młodzi ludzie umierają, że aż żal się robi:-( mam nadzieję, że lekarze się mylą, będzie walczył i będzie miał zdecydowanie więcej czasu...

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka:-)
Jestem po, lekarz mówi, że nie ma się do czego przyczepić, wszystko ładnie pięknie, przezierność ok (wyszła nawet mniejsza niż na prenatalnych) i dzidzia ładnie sobie fikała :-) dzidzia rośnie szybciej niż wynuka z suwaczka, już 13w1d i mamy prawie 7 cm;-)
szyjka ok (bo miewam takie kłucia i pulsowanie i martwiłam się czy coś się z szyjką właśnie nie dzieje-mam brać magnez i powinno na te kłucia pomóc:-)

natuś extra wieści:) to na kiedy termin ci wychodzi? w sumie ja miałam podobnie pare tygodni temu było do przodu, a teraz już jest w terminie:) tygodnie się zgadzają jak ulał:) często tak jest:) chyba na płeć za wcześnie troszkę?
akuku jak dziś ,jak zdrówko?

Kasiol wiesz co dziś mi już w sumie nie wyliczał TP. Z pierwszego usg mam 9.08, później przesunęło się na 5.08.. w każdym razie będzie jakoś początek sierpnia:tak: a o płeć nawet nie pytałam, na następnej wizycie za miesiąc będziemy pytać:-)

Akuku jak tam Wasze zdrówko??

Hej:-)
Ale tu cichutko w ten weekend:-)
Mam nadzieję, że u Was akuku ze zdrówkiem lepiej, chłopaki szaleją i dlatego Cię nie ma:-) a jak tam wizyta u położnej? Udało Ci się dotrzeć?

Kasiol jak tam się czujesz? Mały daje popalić kopniakami? ;-)

Paulinka a u Was mam nadzieję chłopaki zdrowe?

Mnie coś katar bierze, muszę się nafaszerować wodą z cytryną i miodem:-D samopoczucie coraz lepsze, mdłości są ale przynajmniej nudności już ustąpiły więc dobrze jest. Jeszcze mam brać tylko jedno, ostatnie opakowanie duphastonu i koniec bo łożysko już dobrze rozwinięte. Zastanawiam się tylko czy rzeczywiście tak z dnia na dzień odstawiać bo na forach różnie piszą ale chyba zaufam mojemu ginkowi i tak zrobię. W końcu chyba wie co robi;-)

Miłej niedzieli:tak:

Natka no chłopaki tak pół na pół:) Mikołaj zdrowy, a Marcel przez ostatnie 3 dni miał gorączkę, ale teraz już odpuściła:) Zęby idą... Dwie noce nieprzespane, dzisiejsza na szczęście przespana:) Mimo to jakoś się za bardzo ogarnąć nie mogę:)

Takie biedne chore oczka mam ;( czekamy w szpitalu na wizyte..

Załączniki

• 1422796618027.jpg
    1422796618027.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 29
Paulinka może ta gorączka to właśnie od zębów... dobrze że już lepiej...

Akuku matko, zero poprawy po lekach od lekarza? Dobrze że pojechałaś do szpitala, oby pomogli!

reklama
Do góry