reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki luty 2013

Czesc:*

U mnie tak jak wczoraj- cień na teście ni to jest, ni go nie ma. Gdybym tak bardzo nie chciała zobaczyc tych dwoch kresek to pewnie bez wahania uznałabym go za negatyw. Wczoraj o tym myślałam i nie będę się nakręcac- skoro w przepisowych 5 min negatyw to tak jest, bie będę się doszukiwać niewiadomo czego... Czekam cierpliwie na @, jak nie przyjdzie to zobaczymy co dalej:-)

Miłego dnia:*

reklama
Natka postarqj sie gdzies bete zrobic. Niektore testy pokazuja cien kreski czy to ciaza czy nie . Aczkolwiek ja bez ciazy nawet cienia kreski nie mialam. .. trzymam kciuki

natka kochana jesli robisz testcaly czas ten sam, 25 to nie dziw sie ze jest cien - pewnie zbyt duza czulosc jak na ten etap jeszcze :tak: na 10 na pewno bylaby piekna druga kreseczka !

No zobaczymy co się z tego dalej rozwinie:-) kupiłam wczoraj 2 różne testy i może zamiast dziś robić ten bobo mogłam zrobić ten drugi- ale już za późno.
Szczerze Wam powiem że rano byłam pewna że zaraz @ dostanę tak mnie brzuch bolał i ogolnie strasznie "mokro" się czuje.. Ale na razie ból ustąpił. Nie nakręcam się więc wolę cierpliwie poczekać...

Nuuuśka a u Ciebie też tempka nie spadła:-) nadal zaciskam kciuki:*

natka no tak, moglas zasikac dzis tego drugiego testa dla porownania :) ale nic straconego, zasikasz jutro :) Smie watpic jednak zeby z tego miala sie pojawic @ bo sama zobacz ze tempka leci w gore, a dzis juz masz 13 dpo, gdzie owu potwierdzona w danym dniu, wiec nie ma co sie negatywnie nastawiac tylko wrecz przeciwnie :)

No, moja głupota nie ma granic hehe :-) zobaczymy co będzie, nadzieja mimo wszystko jest mimo że się nie nakręcam.. A Ty jak tam, nie zamierzasz powtarzać testu na dniach?

natka podejrzewam ze jutro tempka poleci, w sumie to czekam na jutrzejszy pomiar, bo przewaznie tempka leciala w 12dpo ale zdarzalo sie, ze poleciala i w 13dpo wiec czekam do jutra i zobaczymy, ale nie spodziewam sie wzrostu w zadnym wzgledzie. :no:

Może to i lepiej nie spodziewać się tylko się pozytywnie zaskoczyć :-) już dobrym znakiem jest to, że nie spadła tylko od paru dni utrzymuje się na tym samym poziomie. Najbliższe dni będą decydujące... :-)

reklama
natka zobaczymy, uch najblizsze dwa dni dokladnie, bo jesli owulacja byla wtedy kiedy zaznaczylam a raczej tak, no to za dwa -najdalej 3 dni powinna pojawic sie @.Ty dupka juz nie bierzesz kochana ? ja dzis mam ostatnie dwie tabletki.

patu$ dziekuje ale wiesz sama....ile razy to juz cos widzialysmy na tych testach a potem nic.U Nas dzis bylo -14 jak wychodzilam do pracy.

Do góry