reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka no dokładnie, ten mój cykl to jakieś wielkie nieporozumienie!

Tysia co do testu to zobaczę jak tempka choc w sumie nie wiem czy warto robić trzeci skoro dwa już robiłam i były negatywne i beta tez.

reklama
Moje testy nie dotarly ale poprosilam wczoraj kolezanke zeby mi w Tesco bo byla zeby mi kupila 3 Pepino 10 i kupila wiec dzis bede wieczorkiem u Niej i odbiore, siku od rana w lodowce czeka wiec wieczorem nasikam i zobaczymy :tak: Jutro, pojutrze powtorze :tak:

kasiol brrr a kysz ten spadek ! :-(

natka a moze warto by bylo powtorzyc tegp tesciora kochana, mimo wszystko ? a jak nie to rzeczywiscie idz w poniedzialek do niego bo to wszystko sie kupy nie trzyma :cool:

Nuuuśka nie znam się na tym ale czy test z tego Twojego porannego moczu będzie wiarygodny? Nie za długo w tej lodówce był?

Co do mnie to zobaczę jutro jak tam sytuacja temperaturowa. Choć myślę że @ może się wieczorem pojawić. Niby nic "fizycznie" nie czuję- bólu ani nic tylko mam takie przeczucie :-)

he he:) A mnie nie można denerwować:)) U koleżanki sie pewnie nasza Nuuśka zasiedziała... A ja zdążyłam w tym czasie choinkę ubrać:)

reklama
Natka, to fakt, wykres kosmiczny. Ale przede wszystkim to, że nie masz @ jeszcze a temp wysoka,

Co ci szkodzi zrobic test?

Nuuuska - to jest sadyzm w czystej postaci, ze jeszcze wyniku nie napisalas :cool::cool:

Do góry