reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuuuśka nie mam Twojego numeru kochana bo jak mi się ostatnio zepsuł ten stary tel to straciłam wszystkie numery zapisane na nim :-( także jak chcesz to wyslij mi na priva :-) chyba że będziesz tutaj wieczorem to i tak tutaj od razu napiszę bo wyniki będę miała online :-) Ale wydaje mi się że niestety mimo wszystko nie będę miała dobrych wieści :-(
A co do Ciebie to mówiłam że tempka ładnie podskoczy :-)

Kasiol u Ciebie to chyba za wcześnie na objawy @, może to objawy czegoś innego ;-)

tysia dzis poszla do gory, ale sama wiesz, ze z Nia to jak w kalejdoskopie...robi co chce :/

kasiol u Ciebie piekna ta tempka, nie wiem co od Niej chcialas wczoraj :)))) piekna, stala jak marzenie !!!

natka juz wyslalam :*wieczorkiem bede na BB ale nie wiem o ktorej, moze to byc dopiero kolo 21 :-( ja wierze, ze to moze byc to !!!! bo skad ten skok. no skad ???!!!!:DDD

Nuuuśka kochana nic nie dostałam :-( sprawdziłam i tutaj i na fb na wszelki wypadek czy tam nie wyslalas :-D
A mnie zaczyna pobolewać jajnik więc chyba jednak @ nadchodzi :-(

Ostatnia edycja:
Natka ja tak chodziłam sprawdzać czy @ przypadkiem nie przyszła jakoś do 10 tc...

Jakoś ten czas tak powoli dzisiaj mija... Ja już 19 bym chciała...

reklama
Do góry