reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

akuku wiem wiem kochana ale chyba juz kwestia tego, ze miesiac w miesiac jest to samo :/ Olusia tez kiedys przez sen kiedy byla jeszcze malutka polknela zabka, na szczescie nie zakrztusila sie w nocy, ale bardzo sie przestraszylam.

paulinka sliczna fotka, przede wszystkim brzusio juz ladnie widac :) a co do mojej temperatury, mam nadzieje, ze wroci do normy, bo spadek az po oczach bije :dry:

tysia chyba koniec tego dobrego :wściekła/y:

kasiol czasem zastanawiam sie juz co jest albo moze byc dobrym znakiem...:-( bo dzis znowu tak poleciala ze nie wiem o co chodzi za bardzo :(

natka co u Ciebie kochana ? jak samopoczucie ? czy @ sie wreszcie rozkrecila ???

reklama
hej
nie miałam pradu znów i zasięgu ehhh
nuśśka ale spadek-moze implantacyjny? a mierzyłaś drugi raz ? ja dziś za pierwszym razem też miałam mega nisko 36,29 ale żle termometr wsadziłam, bo kolejne dwa były 36,52 wiec tak zaznaczyłam...
choc coś mi sie wydaje ze ten Dup wpływa na tempke-albo moze to że ja go nie biore o stałych porach-ciągle zapominam;/;/;/
mam nadzieje ze jutro wróci na swoje miejsce:)
akuku dobrzez e nic Alexowi nie jest!

Cześć :*

Paulinka ale ładny brzuszek :-)

Akuku dobrze że się mały nie zakrztusił!

Nuuuśka jednodniowy spadek jeszcze o niczym nie świadczy! Także nie trać nadziei bo tempka zapewne jutro znowu poszybuje i wróci do poziomu z ostatnich dni :-)
U mnie @ brak, a samopoczucie? Hm fizycznie super, w ogóle nie czuję nadchodzącej @, nic mnie nie boli ani nic. Ale psychicznie to masakra! Huśtawka nastrojów jak rzadko kiedy. Masakra po prostu, nie wiem jak M przetrwał ze mną ten weekend... :-)

Nuuuska - nie skreślaj tego cyklu. Zobaczymy co ebdzie dalej.

NAtka - a ty betę robisz? Jaki teraz jest plan? USG? Dupka albo luteine dalej bierzesz? do kiedy?

Nie wiem właśnie tysia. Z jednej strony jutro bym poszła na tą betę tak dla świętego spokoju.. Ale nie wiem kurcze.. Przecież test negatywny, tempka do bani więc tak na chłopski rozum nie ma możliwości żeby to była ciąża.
A duphaston biorę, w sumie mam brać 7 dni. W tym czasie lub po odstawieniu powinna być @ chyba że to faktycznie fasolka choć w to nie wierzę.

Natka, ja bym na twoim miejscu zrobiła bete. Zawsze to pewniejsze niz test. Niektorym testy wychodza dopiero 2 tyg po dacie @. Jak beta wyjdzie na 100% negatywna to bez sensu brac dhupaston i wydłuzac jeszcze ten cykl, bo i tak jest długi.

kasiol no wlasnie nie mierzylam,a moglam :zawstydzona/y: nie wiem czy zle zmierzylam, zle zrobilam ze nie zmierzylam jeszcze raz ogolnie, ale jakos tak nie pomyslalam :S

natka kochana a ile trwal Twoj najdluzszy cykl ? Bo to az niemozliwe, dzis masz ktory dzien z Duphastonem ? 5 ? a temperatura w gore zamiast w dol. Idz na bete, skoro gin tak kazal to idz i nie czekaj bo ciaze mimo wszystko uwazam warto potwierdzic badz wykluczyc a beta najlepiej to pokaze, testy bywaja zawodne.

Wiesz co, długością cyklu to ja się nie sugeruję- w tym sensie ze kiedyś (czyli zanim zaczęłam leczenia) bywały i 90 dniowe :/ no ale taki podczas leczenia to najdłuższy bodajże miałam 37 dni. Też się rano zdziwiłam bo tempka w górę... Porąbane to wszystko! A generalnie to myślałam wczoraj o tym i skoro być może była ta owu (bo jest prawdopodobnie to ciałko żółte) to zastanawiam się kiedy. Wtedy gdy był skok czy ból owu i super płodny śluz? Normalnie jedna wielka niewiadoma! Ehh...
A dupka biorę dopiero trzeci dzień, tzn tak jakby czwarty bo pierwszą tabletkę bralam w piątek wieczorem.

Ostatnia edycja:
reklama
Natka ja jakbym miała obstawiać owu u Ciebie to 26 listopada. Zgadzałoby się z plamieniem okołoowulacyjnym i dzisiaj miałabyś 14dpo... Więc betka jak najbardziej rozwieje wątpliwości:)

Do góry