reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Cześć dziewczynki :*

Kasiol ja nadal nie jestem przekonana co do tego czy owu była czy nie. Zresztą gin sam powiedział, że to prawdopodobnie ciałko żółte a więc pewności nie miał. Zresztą spójrzcie na mój wykres- gdzie tu miejsce na owulkę? :-( co do dnia dzisiejszego tak jak przeczuwałam- test negatywny. Wiedziałam że tak będzie, teraz przynajmniej jest pewność. Super kasiol że z małą już lepiej :-) oby to faktycznie był koniec choróbska :-)

Miłego dnia :*

reklama
Nuska ale tempka!!!! Ja nic nie mowie tylko kciuki trzymam, zycze Ci by sie udalo!!!

Oaulinko no ladnie juz widac brzusio ;);) rosnie dzidzia rosnie.... ja tez musze jakies zdjecie zrobic. Jeszcze troche i bede szersza niz wyzsza hehe

Kasiol moze i mala bedzie miala malo krostek, moi chlopcy doslownie po kilka mieli... chyba nie wiecej niz 15.

Natka prsykro mi ze test negatywny... trzeba czekac na @..choc kto wie..

My dzis choinke ubralismy, dzieci przeszczesliwe co chwiel chca bombki przewieszac.

Ja rano poprasowalam 2 pralki...non stop przy zelazku stoje ostatnio.. wlasnie zrobilam golabki i tym sposobem mam obiad na jutro i pojutrze.

Jutro Alex ma koncert w szkole ;);) az ciekawa jestem jak mu pojdzie.

Dobra zmykam bo maluch ma czkawke i zle mi sie siedzi...

hej:)
paulinka ale już amsz ten brzusio:) a kiedy kolejne usg?
nuśska mega mega mega tempka , jak nigdy wcześniej:)to dobry znak:)
akuku my w tym roku chcemy żywą choinke dlatego czekamy jeszcze 2 tygodnie ze strojeniem:(
do jutra:*****

My mamy też żywą dlatego jeszcze czekamy... A chciałoby się już:)
Kasiol mieliśmy usg 25 listopada. Następna wizyta 23 grudnia, ale będzie tylko takie króciutkie. W sensie sprawdzi serducho i czy wszystko ok. No i liczę na to, że może go namówię na znalezienie płci:) Będzie leciał 17 tydzień, więc może się uda:)

Witam ;)

Natka - .....nie wiem co powiedziec na ten negatywny test..... Moze za wczesnie?

Paulinka - jejku, jaki juz duzy brzuszek ;) a normalnie jakbys wczoraj nam napisala ze test pozytywny....

Nuuuska - WOW!!!!!!!! ciekawe ile jeszcze temp wzrosnie....

Kasiol , Paulinka my mamy zywa, ale u nas zawsze dlugo stoi, m ja podlewa i malo igielek gubi...i my mamy taka dlugo iglasta.
Ale mamy ja troszke wczesniej niz zwykle bo my ja skladamy na poczatku stycznia, max jak ja na porodowke pojade to m z mama zloza. Bo komoda musi wrocic na swoje miejsce i bujaczek dzidziusia bedzie stal w salonie.

Paulinka to trzymam kciuki by powiedzial plec na nastepnej wizycie.

Alexowi druginzabek wypada, wisi juz na ostatnim wlosku, wiec jak mu rano nie wypadnie to na koncercie bedzie spiewal zmlezacym zabkiem hehe.
Ale nauczyl sie wszystkuch piosenek, stroj ma i jutro o 13.30 bedziemy ogladac.

Nuska najwazniejsze tempki sa w terminie@

Alex chyba polknal zabka przez sen...na lozku nie ma w buzi tez nie..

reklama
Akuku ząbka to mu w nocy zębowa wróżka zabrała i tej wersji się trzymajmy:))) U nas jest bardzo ciepło tak w okolicach 27 stopnii, więc choinka może nie dać rady 2 tyg stać. A ja już bym ją chciała, bo chciałabym, żeby Mikołaj się nią nacieszył. A nie, że ja ją ubiorę 2 dni przed wigilią, a w wigilię wyjeżdżamy i będziemy dopiero po świętach, a wtedy to już rozbieranie zostanie...

Nuuśka ta Twoja tempka to się chyba przestraszyła, że o górę wykresu się rozbije, więc poleciała w dół:) Obstawiam, że jutro wróci do normy:)

Tysia no niby niedawno o dwóch kreskach pisałam, a jakby nie patrzeć to już ponad 10 tyg- 2,5 miesiąca. Leci ten czas jak zwariowany...

Do góry