reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

natka - dzis 25DC, owu potwierdzona w 15 DC.

Dzieki dziewczynki za kciuki, ale naprawdę nie wierze w ten cykl. A jeszcze znajac zycie i moje szczescie to mnie na Andrzejki zaleje.............

reklama
Wlasnie Alex obudzil sie i zaczal poplakiwac ze go nozki bola...masaz mu pomogl ale na chwilke...dalam paracetamol przeciwbolowo i kompres rozgrzewajacy i mu lepiej... chyba etap szybkiego wzrostu... mowi mamo tak mnie boli ze nawet spac nie moge. Biedny, wiem co to znaczy bo mnie w ciazy nogi bola, glownie lydki... mam nadzieje ze kompres mu pomozei bedzie spal spokojnie cala noc.

No to w sobotę powinno już coś wyjść jeśli się udało tysia :-)

Akuku te Twoje chłopaki to mają pecha ostatnio z tymi bólami i przeziębieniami :-(

A u mnie owu się chyba rozmyśliła bo znowu w dół temperatura i zaczynają robić się góry i doliny :-( chociaż nadal czuję się "boląco" że tak powiem. No i poza tym czuje jakby zaraz miała @ przyjść. Powalone to wszystko...

Miłego dnia :*

hej
akuku moja Kali tez czesto sie skarży, masaż zazwyczaj pomaga, czasem paracetamol tez dam.
Natka badz cierpliwa:)
Tyśka :)
dziewczynki miłego dnia:):)
nuśśka jak myślisz czy te dni teraz co czekam na @ to juz nowy cykl? taka tempka to juz chyba nowy?pechole mogą rosnąc juz przy tak niskiej?
akuku piękny brzusio:)

Ostatnia edycja:
witam ;)

Kasiol, nowy cykl to wg mnie od pierwszego dnia @. Jeszcze @ sie nie zaczela? Dziwne, skoro temperatura poleciała i to juz 2 dni taka niska....

Akuku - biedny Alex.... Aguska jak zaczyna szybko rosnąć tez narzeka że nóżki ja bola wiec wiem co to znaczy w nocy dziecku nogi masować. Oby szybko przeszlo.
Torba spakowana?
Jak ręka męża?

Dalam mu paracetamol , bo pol godziny jeczal, ale sam kompres chyba pomogl...mtez mysle ze to wkasnie bole wzrostowe.

Torba? Jaka torba hehe. Mam spakowane tylko klapki pod prysznic, podpsaki i majtki poporodowe, a dla malucha pampersy, chusteczki, sudocrem i to wszystko... nie mam ela siebie koszul i stanikow, a malucha ciuchy czekaja na prasowanie i reszta na pranie i prasowanie.
Ale to nie wiem jak i kiedy, weny mi brak i kasy rzecz jasna...

Kasiol nowy cykl jak @ przyjdzie wiec trzeba czekac.

Natka moze dzisiaj owu skoro spadek, jutro powinien byc wzrost.

Aaa u nas snieg spadl !!!!! Szok normalnie.
Milego dnia

no własnie czytałam gdzies ,że nie koniecznie, w nowym cyklu tempka spada-progesteron spada i pechole zaczynaja wzrastać, ja mam niską juz 3 dni a @ nie widac, kurde zaczynam myśleć ze to juz nowy cykl,bo w @ tez juz wzrastają?
jak mam czekac nawet do 2 tygodni po dupku na @ to kurde moge miec kolejna owulacje po drodze? w końcu tempka niska wiec chyba progesteron tez-czyli warunki na wzrost pechola są?

kASIOL, a tak teoretycznie to ile dni po odstawieniu dupka powinna @ przyjśc?

Akuku - jak to śnieg? Hehe, u nas piękne słoneczko, trawka zielona, a jeszcze z aoknem mam wierzbę której liscie nie opadły i są ładne zieloniutkie ;) Normalnie jakby byl wrzesien a nie listopad ;)

Mam nadzieje ze na BN sniegu napada ;)

reklama
tyśka róznie, mówiła gin ze po 2 dniach, ale w ulotce piszą o max 14 dniach.Nuśśka miała chyba po 5 dniach-ale nie miała takich różnic w tempce-no tak nisko i jej nadal nie ma.Martwi mnie to troche -bo ciąży nie ma na bank, więc wredota niech juz bedzie-zebym nie straciła tego cyklu.

Do góry