reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

akuku dobrze ze wszystko sie uspokoilo, nie denerwuj sie !!

natka poki co nie denerwuj sie, ja mialam owulacje w 20dc a tez juz tracilam nadzieje, takze wszystko jeszcze przed Toba, wierze w to !! :***

kasiol trzymam w takim razie kciuki mocno kochana zeby @ pojawila sie wkrotce !! :**

Milego dnia dziewuszki :-)

reklama
akuku - kamien z serca że się skurcze uspokoiły. Byłas w szpitalu? Musisz się oszczędzać. Masz No-Spę? Ja brałam w ciązy jak brzuch mi twardniał. I to regularlnie - 2 razy dziennie po tabletce.

Dzis mi sie sniło ze @ przyszła i to tak wiarygodnie, że az sie obudzilam i do WC poleciałam. Jakiś schizy juz mam. Ale @ juz czuje w kosciach., bo brzuch pobolewa, wiec pewnie nawet do soboty nie musze czekac.

Milego dnia mimo wszystko ;)

Dzien dobry!

Co do naszej Iui mamy nadzieje ze w marcu podejdziemy do pierwszej.
Chociaz to wszystko moze sie jeszcze zmienic. Ogolnie opadam z sil,dzis termin @ tempka w dol nic tylko czekac... I cos czuje ze to sie predko nie zmieni.

Akuku dobrze ze to falszywy alarm

Tysia podzielne zdania sa co do brania nospy, bo ona dziala rozkurczowo i rozluzniajaco i powiduje rozwieranie sie szyjki macicy...a u mnie rozwarcie postepowalo bardzo szybko przy chlopcach... a mi tu szyjki nikt nie kontroluje wiec na dobra sprawe moge miec rozwarcie i nie wiedziec, a sama sie badac nie chce zeby nie naruszyc tam nic... w szpitalu nie bylam, w piatek ide do poloznej i jej piwiem moze mnie na dodatkowe usg wysle zeby sprawdzic czy wszystko ok... albo chociaz na ktg choc watpie ...w uk jest wszystko ok hehe

akuku - o działaniu No-spy na szyjkę nie słyszałam. Chociaz jak się zastanowic wydaje się to logiczne. U mnie nic sie po No Spie nie działo.... Baaa....ja po 24 godzinach skurczy jak trafiłam do szpitala to miałam amrne 3-4 cm rozwarcia, wiec u mnie to wogole była bmasakra. Chociaz po Oxytocynie poszło rozwarcie momentalie do 10....

Dopakowałas torbę? :-):-):cool:

akuku dobrze że to był fałszywy alarm.

Nuuuśka nie denerwuję się o dziwo. Raczej mam nastawienie w stylu: "będzie owu to będzie, nie będzie- to nie". Zresztą mimo wszystko jakoś trudno mi uwierzyć że się uda skoro ostatnio raczej wszystko po kolei się wali... No ale cóż, wszystko co złe mam nadzieję kiedyś się skończy :-)

Miłego wieczoru ;*

hej dziewczynki :*

natka u nas tez ostatnio troche problemow, ale nie moze byc w koncu za dobrze...:dry:zyje juz Swietami, jakos ten czas dobrze mnie nastraja i uspokaja. Zobaczymy jak to bedzie,czasem zastanawiam sie czy ja juz w glowie nie przyjelam sobie tego, ze sie nie uda i dlatego tak obojetnie przyjmuje juz te ciagle porazki..:-(

tysia co tam u Ciebie ??? bedziesz testowac ??

kasiol widze ze @ w koncu sie pojawila, skoro musiala to dobrze ze nie kazala na siebie dluzej czekac !!!

Milego dzionka kochane :*

Witam ;)Ale dzis senny i ponury dzien.... Szok. Mam lenia na całego. Zwłaszcza ze po ostatnmich dwóch długich weekendach ten tydzien wlecze sie niemiłosiernie.... Ale do rzeczy - Nuuuuska - dzis nie wytrzymałam i zrobilam dzis test. To juz 28 DC, mialam jeden test w domu. Zrobilam zeby przestac myslec i spokojnie czekac na @. Jest jedna kreska wiec dpokojnie czekam na @. Musze poszukac w necie od czego zalezy grubosc endometrium, moze uda sie je troche ładniejsze wyhodowac ;) 8 mm w owu to jednak malutko......

hej
tak @ zawitała wczoraj-jest mega mega mocna! i odrazu tempka zaczeła rosnąć z tych 36,05:-D
ja tez mam lenia na maxa, choc tydzień mimowszystko mi sie nie wlecze:)
juz jutro piateczek, tez mysle juz o świetach spisuje prezenty, kombinuje co i jak i za co:)

reklama
hejka! U mnie @ tez zawitala,ale ja to zludzen nie mialam,od dzis tempki z nowym termometrem zobaczymy dokladnosc.

Ja tez mysle o swietach. W tym roku wyjatkowo Wigilie robie u siebie zapraszamy rodzicow rodzenstwo. Zawsze u rodzicow byla wigilia a w tym roku wyjatek :)
Tez mysle co jak z aile gdzie. W ogole nie mam pomyslu na prezenty dla dzieciakow. Mamy ich 6 w tym dwie chrzesniaczki. I poprostu bania mi peka jak widze ceny tych zabawek.

Do góry