reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hejka!
Tysia tak ł mial badanie nasienia. Wyniki byly bardzo dobre procz ilosci bo ona byla ponizej normy. Tak bierze salfazin nic innego mu na razie nei daje...przed Iui powtorzymy wyniki.

Ja po malowaniu teraz sprzatanie...

W kuchnii od razu jasnij sie zrobilo,kolor przyjal ladnie takze jestem zadowolona :)

reklama
Jestem :*
Strasznie zalatany dzien byl zreszta ostatnio ciagle takie mam :/

akuku sliczny ten Twoj brzusio :) Mam nadzieje, ze Alexowi sie poprawi, szkoda zeby kurcze biedactwo meczylo. A moze sie gdzies uderzyl ??

kasiol ogolnie jest tak ze jak temperatura spada, to dobrze. Im jest nizsza w I fazie cyklu tym lepiej bo znaczy to, ze w organizmie jest duzo estrogenow, ktore powoduja wzrost pecholi, ale czy cos takiego mozna zaliczac do nowego cyklu ? Nie, wydaje mi sie, ze powinnas kochana poczekac na pojawienie sie @, bo ta powinna pojawic sie najpozniej do 7 dni po odstawieniu dupka. U mnie jak slusznie zauwazylas @ pojawila sie pozno, ale pojawila sie wiec u Ciebie tez na pewno tak bedzie !! Nie martw sie, dzis masz 2 dzien po odstawieniu, pamietam jak ja sie martwilam, ze @ sie w ogole nie pojawi, ale pojawila sie, wiec poczekajmy jeszcze pare dni,jak wtedy sie nie pojawi, bedziemy sie martwic a na razie staraj sie uspokoic :*

natka a moze po prostu owulacja pojawi sie pozniej ? Dzis masz spadek, wiec moze to dzis kochana ? Robisz testy, czy odpuscilas ? :blink: trzymam mocno kciuki zeby jutro byl piekny skok !!

patu$ a na kiedy Wy planujecie IUI ostatecznie ??

Cześć :*

Kasiol ja bym nie liczyła tych dni jako nowy cykl. Czekaj do @:-)

Nuuuśka ja też w tym tygodniu mam tyle roboty ze szok!
Co do testów owu to nic się nie zmieniło- nadal ich nie używam.
Choć powiem Wam że możecie mieć rację i jutro może być skok- dziś piękny płodny śluz- białko jajka jak jeszcze nigdy nie miałam :-) także jest nadzieja :-)

Patu$ka fajnie ze juz pi malowaniu choć teraz czeka Cię najgorsze czyli sprzątanie :-)
Miłego wieczoru :*

natka jestem dobrej mysli, trzymam mocno kciuki zeby jutro byl piekny skok !! u Nas kosmos w pracy jest teraz, szefowa nalozyla wiecej obowiazkow, i mamy 2x tyle ile bylo wczesniej. Nie wiem w co rece wlozyc :no:

Milego wieczorku :****

A mnie skurcze dopadly... najpierw co pol godziny..pozniej co 17 minut teraz co 12 minut ..a caly czas leze... kurka oby minely nooo

hej dziewczynki :**

akuku daj koniecznie znac co i jak, ale mam nadzieje, ze to falszywy alarm i wszystko sie uspokoilo w nocy ! :blink:

u mnie wykres chyba dnie cyklu pomylil bo zamiast leciec w dol - pnie sie w gore :dry: no tak. A jak trzeba bylo w gore, to szedl w dol. Wiecznie na opak.

Hej dziewczynki :*

Akuku trzymam kciuki żeby to był fałszywy alarm :-)

Nuuuśka pierwszą fazą to Ty się nie sugeruj bo sama wiesz że ona to może sobie skakać na maxa :-)

A u mnie dziś jednak skoku brak. Fakt faktem że spałam krócej bo tylko jakieś 5 godzin i na dodatek jeszcze budziłam się w nocy :/ ale nie sądzę żeby to aż tak zaburzyło temperaturę- myślę że gdyby to miała być owulka to na pewno coś byłoby widać. Także wątpię żeby to było to.

Miłego dnia :*

hej
akuku czekam na wieści!
nuśśka ja zazwyczaj omijałam pomiar w @ ale natka ma racje-to sie jeszcze wyklaruje!
macie racje-wczoraj zaczeło sie plamienie wieczorem mam nadzijee ze sie rozkręci choc słabo to idzie, najwyżej potraktuje to już na @.Kiedyś w jednym cylku miałam plamienia tylko 2 dni i to juz była@-miałam po tym wizyte.
natka badz cierpliwa :) napewno jutro skok:)
patuś właśnie jak z INSEMINACJĄ? kurcze szczerze nie rozumiem wątpliwości moralnych przy tym zabiegu, ostatnio dużo oglądam o tym i o in vitro i dla mnie to normalne leczenie a nie niemoralne czarowanie dzieci!

reklama
Do góry