reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuska, Kasiol baarzo mi przykro :(:(:(

Ja sie strachu najadlam..zwykle maluch mnie budzi kopniakami a dzis nie czulam ani jednego kopniaka... niedawno zjadlm sniadanie polozylam soe na boku I obudzilam piocha..ufff kopie...
A tu moj lecac 32 tc

Załączniki

• 1384772611822.jpg
    1384772611822.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 26
witam ;)

Akuku - piękny brzuszek ;) Ale ten czas leci.... Szok.

Dzięki za trzymanie kciuków, ale cos czuje ze nic z tego w tym m-cu. Ani troche nie czuje się ciążowo. W sobote musze zatestowac, bo idziemy na Andrzejki, wiec musze wiedziec czy moge szalec czy nie. @ powinna przyjść w weekend.
Raczej zastanawiam sie czy nie odłozyc staranek, bo wymysliłam ze powinnam na serio prace zmienic.....

Akuku piekny brzuszek :)

Kasiol, Nuuska :(

U mnie tez nici w tym cyklu. PSM mnie napadl...

Dzis maluje w kuchni :D Z czerwieni na zielen. Juz raz pokrylam biala farba jeszcze raz i kolor :0

Przyslali mi moj nowy termometr,takze od nowego cyklu zaprzyjazniam sie z nim :)

hej
nie wiem dlaczego nie widze tego zdjęcia akuku... hmmm coś ostatnio nam szfankuje wszystko.
Tyśka to czekamy na dobre wieści w sobote - albo na drinka na pocieszenie!

Wczoraj mieliśmy gości i na wstepie otrzymaliśmy gratulacje na fasolke -której niestety nie ma;) ( na razie:))))))))-a Kalina otrzymała prezent trafiony na ten czas-czyli "Było sobie życie-cud narodzin"
takie ploty krążą, wczoraj mnie zdołowało a dziś jakoś nie wiem dlaczego mi lepiej.I tak juz nic nie zrobie. Od wczoraj robie też brzuszki-co nie spodobało sie Kalinie-bo :
-Dlaczego tak robisz?
-Bo chce mieć mniejszy brzuch
-Ale ty masz mieć gruby brzuch, masz mi brata urodzić!
No łezka mi się w oku zakręciła.
No głową muru nie przebije- Nuśśka masz juz @ ? juz do Ciebie trafiła? ja jeszcze czekam choć tempka jak nigdy niska-więc pewnie zaraz sie pojawi.
Tak jakoś śmiesznie bez wykresów-a może bedzie nam troszke łatwiej nie patrzac ciagle nie analizując?

aaa natka ciesze sie ,że sie zaczyna układać !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
natka super ze w koncu zaczyna sie ukladac, oby tak dalej !! :***

tysia bede mocno trzymac &&&&&& za Twoj sobotni test :* oby listopad nie byl do konca stracony.

patu$ a mnie dzis przyszla zmywarka na poprawe humoru i Ł. z tesciem wlasnie montuja w kuchni :-) Ajjj jak sie ciesze !!

kasiol matko, temperatura poleciala i dalej @ brak ?? :baffled: u mnie dzis rano sie pojawila ale tak masakryczna ze hej. Zalalo mnie w pracy dokumentnie eh, zaraz pozmieniam wykres, dzis strasznie zalatany dzien byl.

akuku ja nic nie widze, zadnego zdjecia :(

Cześć dziewczynki :*
Matko, ale zalatany dzień! Ale w końcu udało mi się usiąść i odpoczywam :-)

Nuuuśka jednak faktycznie @ przylazła... Przykro mi :* ale cykl był przepiękny! :-)

Tysia a który to dc?

Mój M zaproponował żebyśmy w sobotę pojechali zrobić badanie nasienia. Sama nie wiem, zobaczymy jak u mnie tempka bo nie chcę żeby okazało się że abstynencja przed badaniem wypadła akurat w owu. Choć czuję jakby to było dziś, wszystko boli i w ogóle. No nic, zobaczymy.

Miłego wieczoru :*

reklama
Do góry