reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

No to ja ten wózeczek oglądałam jak Mikołajowi szukałam:) Mojemu Ł się baardzo podobał, ale ja chciałam kółka nieskrętne, więc nie wzięliśmy:) Oglądaliśmy biało- granatowy:)

reklama
Paulinka ja chce skretne kola..ale wszystkie sa pompowane..tzn beda jak mi kola przyjda. Bo te na zdjeciu wygladaja jak pompowane ale sa piankowe...a teraz czekam na pompowane.

Anabelko no ja bede miec wszystkie pompowane wlasnie.
A w pl jest piekny kolor limonka i wlasnie taki bym wziela..aaaa

Akuku - piekny wózeczek ;)

Ja tak an szybko. Juz po wizycie. Wszystko ok. Owu była dziś, płynu baaardzo duzo, cialka żołtego jeszcze nie widać. Mamy zrobic badanie nasienia mojego G. , jak beda w normie to wtedy bedziemy dopiero szukac u mnie ...HSG pewnie by bylo ....Ale gin mówi że na HSG mnie nie wysle bez badania nasienia. Bez sensu ingerowac u mnie, skoro wszystko wyglada ok, poki nie bedzie pewny że u G. tez jest wszystko ok. I wlasnie za takie podejscie lubie mojego ginka ;)

Dobrego wieczorku, ja ide jeszcze G wykorzystac skoro owu dzis byla :-D

Milego weekendu kobitki :) Mnie dzis pobolewa prawy jajnik,nawet nie wiem czemu...Ł przyjedzie dpiero dzis :/

No ale coz... raczej nic staranka juz nie dadza,ale chociaz nie bede sie spinac i mysle o owulce...

Cześć dziewczyny!

Dziękuję za dobre słowa :* wiecie, nie jest tak bardzo źle żeby totalnie nie było kasy, na szczęście M dostał odprawę no i nadal ja pracuję. No ale to nie to samo co było jak była kasa z dwóch "źródeł". Nie lubię takich sytuacji... M wiadomo- humor średni- i na dodatek znowu mówi o pracy za granicą. Juz mnie cholera bierze jak ciągle o tym słyszę bo jak będzie jechał to ja będę musiała rzucić wszystko i jechać z nim. A szkoda mi rzucać studia skoro zostało tylko kilka m-cy do końca. Tylko że jak przyjdzie co do czego to prawda jest taka że nie będę miała wyjścia bo samego go nie puszczę. Albo razem albo wcale...

Kasiol, Nuuuśka piękne tempki! Trzymam kciuki!:* a jak dziś Nuuuśka bo gdzieś nam zaginęłaś? :-)

Patu$ka masz rację, nie rób sobie nadziei tylko wrzuć na luz, przytulajcie się z przyjemnością a nie myśląc o owu. Bo jak ma się udać to i tak się uda!

Akuku ładny wózek!

Miłego dnia :*

hej hej Kochane :*

Wczoraj zalatany dzien byl, bo zakupy ( wyplata ), dosc pozno wrocilismy do domu, do tego w pracy mialam mlyn i juz czekalam dzisiejszego dnia z niecierpliwoscia :dry:

akuku sliczny wozeczek, na prawde az oko cieszy :-) jak sie czujesz, malutki daje pospac ?

natka kurcze, to znaczy ze go zwolnili ? Dobrze pamietam ze to byla ta nowa praca, w ktorej mial miec lepsze warunki ? boze co za kraj....az noz sie w kieszeni otwiera :no:tego sie wlasnie boje, nigdy nie wiemy co Nam jest pisane, a w dzisiejszych czasach nie da sie wyzyc z jednej pensji, chyba ze jest na prawde godziwa, ale to zdarza sie bardzo rzadko :dry: Przykro mi, ale czy M. ma szanse na inna prace ? Mezczyzni maja w tej kwestii lepiej, latwiej znalezc im prace, choc niekoniecznie w zawodzie.
U Nas dzis pochmurno, musze zaraz wziasc sie za sprzatanie, Łukasz w pracy do wieczora ( chce przyrobic na Swieta ) a ja sama bo Olcia u Babci. Tydzien ciezki, szefowa niestety daje porzadnie w kosc, co mi sie coraz mniej podoba niestety, w przyszlym tygodniu szykuje sie na pogawedke z Nia, bo to juz za daleko brnie, a ja nie mam zamiaru stracic nerwow na sluchaniu jej, i tym, ze czlowiek boi sie kazdego dnia bo nie wiadomo jak sie skonczy :/
Jedyna dobra rzecz tego tygodnia to to, ze w koncu kupilismy zmywarke :-) Tzn na razie zamowilam, dostarcza ja w przyszlym tygodniu. W pazdzierniku powiedzialam ze odkladamy i odlozylismy polowe, teraz dorzucilismy druga polowe i wlasnie ja zamowilam :happy2: bardzo sie ciesze bo marzylam o Niej od dawna :blink:

patu$ ja mimo wszystko mocno zaciskam kciuki, bo nigdy nie wiadomo, czy sie uda, czy nie a sprobowac na pewno warto, wiec zycze Wam owocnego weekendu :* !!

tysia super, ze wszystko w porzadku, widzisz nie bylo o co sie zloscic ostatnio ze nie udalo sie wykorzystanie M. bo teraz nadrobicie z nawiazka :-)fajnie sie zgralo to Twoje usg, ze akurat wczoraj i wczoraj owulacja. Mam nadzieje, ze teraz Wam sie uda, bede mocno trzymac kciuki, bo w koncu musi sie udac Nam wszystkim.

kasiol ale piekna ta Twoja temperatura ! Wyglada bardzo podobnie jak w poprzednim cyklu, mam nadzieje, ze zobaczysz w tym cyklu upragnione | | i tak juz pozostanie :*

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska wiem jak cieszy zmywarka, ojj jak juz ja bedziesz miala to docenisz. Dla mnie najsmieszniejsze jest to ze nikomu sie zmywarki zapakowac nie chce i wyciagac z niej naczyn hahahahaha.
To tak jak z praniem (zrobilam pranie) tzn samo sie zrobilo i to samo ze zmywzra, moj m czesto mowi pozmywalem naczynia hahahahaha.
Im wiecej mam rzeczy ulatwiajacych mi zycie tym mniej chce mi sie robic, ale wtedy sie bardziej mobilizuje. Mam nadzieje ze wiesz o co mi vhodzi...czlowiek sie szybko do dobrego przyzwyczaja. Hehe ale zeby nie bylo zmywarke uzywamy regularnie i w domu raczej pazadek mam hehe tylko zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce hehe.

Do góry