reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Piękna tempka Nuuuśka :-) a zmywarka to naprawdę super sprawa!
Co do pracy M to generalnie tamta praca co miał lepsze warunki była naprawdę super. Tylko że ogłosili upadłość więc wszystkich pozwalniali. No ale chociaż ten plus ze w tej sytuacji musieli wypłacić odprawę- zawsze to jakiś dodatkowy pieniądz. Teraz na razie dorabia na umowę zlecenie ale za takie śmieszne pieniądze że lepiej nie mówić. Szuka oczywiście czegoś, zawsze też ma możliwość wrocić do tej poprzedniej pracy ale nie chce bo to była ciężka robota i na dodatek nocki. Ale jak nie będzie innej opcji to będzie musiał wrócić :/
Na szczęście u mnie nie jest zle bo mam premie kwartalne i trzynastkę w styczniu no ale co z tego. Jak M będzie miał wyjezdzac to będę musiała jechać z nim. Mam nadzieję ze szybko przestanie o tym mówić bo to już się robi naprawdę stresujące. Co kilka miesięcy temat wyjazdu powraca i tak w kolko... Normalnie ani trochę spokoju :-(

reklama
natka mam nadzieje, ze sytuacja u Was sie uspokoi na tyle, ze temat wyjazdu za granice odejdzie w niepamiec :-( Nam tez kiedys przychodzily do glowy takie mysli, ale stwierdzilam ze damy rade, musimy. Teraz Ł. ma dobra prace, ale ja niestety coraz wiecej problemow w mojej ...nie mam juz sily czasami.

akuku hehehe zmywarka to byl nasz najlepszy zakup w tym roku :-)

Nuska zmywarka to jest dla mnke teraz jak przyjaciolka hehe wiec kazdemu polecam ale mowie ze mnie poczatkowo rozleniwila.

Ja dzis do naszej i tak malej lazienki wepchnelam przewijak z wanienka..na dolne polki polozylam paczki pampersow od 1 do 3 hahahaha, ale moge sie zabrac za pranie i prasowanie bo mam gdzie to ukladac tzn do szafy, bo oampersy w szafie zalegaly i inne takie...
W kazdym razie teraz sie obcieral o szafke i zlew z jednej strony a o przewijak z drugiej chcac skorzystac z toalety... pewnie wieczorem dzis bede ku...wowac ze co mi na leb padlo, ale musze sie przyzwyczaic a kilka tyg mi to zajmie.w sumie ja najbardziej cierpie na tym przemeblowaniu zreszta pokaze wam jak to wyglada teraz hehe.

Tak wiec ledwo wchodze i sie tam obkrecam, mam nadzieje ze juz sie duzo nie powieksze hehe

hej:)
natka kurcze to w takich wyjazdach za pracą jest najgorsze własnie-jesli masz dobrą prace, plany a dla drugiej osoby musisz znów zaczynac od zera. Ja w angli jak bylismy -zaczynając od "zera" skończyłam na dobrym stanowisku-i mozliwości podpisania super umowy. Niestety mój m miał fatalną prace i z racji tego wracaliśmy do polski, teraz ja juz sie przyzwyczaiłam-na pracę tez złego słowa nie powiem, a moj m znów niezadowoliny i tez o wyjeździe gdzies... ahhhh
nuśska tempka w kosmos:)oj nareszcie:*************************
akuku najgorzej sie przyzwyczaic do ciasnoty, ale jak mały sie urodzi będzie Ci o brzusio wygodniej:)

witam ;)

Natka - oby udalo sie szybko znaleźc nowa prace. Trzymam mocno kciuki.

Nuuuska - piekna temeratura ;)

Patuska - z dlaczego serduszka wczoraj niet?

Kasiol -piękna temperatura ;) Kiedy testujesz?

Ide spac bo po calym dniu na budowie padam na twarz.

tysia serduszko niet bo Ł wrocil wczoraj dopiero,padniety jak betka...takze juz sie nie zmuszalismy. A ten cykl czy inny i tak do doopy

Dzis zpaomniaalm zmierzyc tempke bo moj budzik zastrajkowal :wściekła/y: nie obudzil mnie :/

akuku rzeczywiscie malutko miejsca, ale moze da sie przewijak wcisnac gdzie indziej ? u mnie pamietam stal w pokoju bo w lazience tez nie bylo na tyle miejsca,ale dzieki temu mialam wszystko pod reka :happy:

kasiol wiesz jak to jest - dzis poleci w kosmos a jutro spadnie na ziemie :zawstydzona/y: dzisiaj troche zle spalam, ale termometr pokazal tyle co wczoraj wiec nie dawalam zaburzenia. Zobaczymy jak jutro, polowa juz za Nami :happy:

tysia a jak tam Twoje serduszka ?

hej
leniwa niedziela, zwałujemy z Kali na całego:)
tyska raczej nie wcześniej niż 13 dpo o ile tempka bardziej nie spadnie, bo niemrawa-mimo duphastonu ;/ ;/ ;/
miłego dnia kochane:*****

reklama
Witam ;)

Nusska - moje serduszka: wtorek, czwartek, piatek, (owu wpiatek rano wg gina). Mam nadzieje ze wystarczy......
A twoja temperatura - rewelacja ;) I jaka równiutka....

Akuku - dlaczego uparłas sie wepchnac przewijak to łazienki skoro tam tak malo miejsca? Swoja droga nie rozumiem instytucji przewijaka w łazience.... Mala przewijałam w pokoju i nie wyobrazam sobie latac z każdą rzecza do łazienki. Zwłaszcza ze lazienka moze byc zajeta, bo np ktos sie kapie.... I co wtedy?
Wyobrazilam sobie akcje robienia siku u ciebie. Podchodzisz tylem do kibelka, robisz co chaiała, po czy wychodzisz i wracasz juz przodem zeby wode spuscic ;) HEheee....

Milego wieczoru ;)

Do góry