reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Natka co się dzieje?
Kasiol, Nuuśka jakie ładne tempki dziś:)
Patuś widzę, że Ty już po owu... Szkoda, że nie zaczekała do jutra, ale zaciskam kciuki, żeby żołnierzyki dotrwały:) Najwyżej będzie dziewczynka:))))
Akuku normalnie taka jestem ciekawa tego Twojego wózka... A Ty mnie trzymasz tyle w niepewności..:) Gratki dla Alexa za ząbka i dla Ciebie za skończony 30 tydzień:) Ehhh fajnie jak 3 z przodu:)

Hejka!

paulinka no tak mysle ze to owu bo wczoraj jajniki dwaly ostro znac... Watpie zeby zolnierze dotrwaly,ale moze dzis Ł zawita do domu to moze bysmy zdazyli...ale czym ja sobie robie nadzieje:wściekła/y:

Zobaczymy jak tempka na dniach bedzie wygladac

A dajcie spokój dziewczyny! Naprawdę ciągle coś. Ostatnio mieliśmy w rodzinie trochę problemów, wypadek, znowu cykl stracony, a teraz jeszcze M znowu ma problemy z pracą więc teraz dojdą jeszcze problemy z kasą :/ i wali się wszystko po kolei.. Wszystkiego się odechciewa :/

natka głowa do góry! co nas nie zabije to nas wzmocni!
patuś jak ma sie udac to sie uda, a przy takich starankach to na córe:) moja kol. ma już 8 miesięczna córke Maryśke która była poczeta dzień po okresie:) a później zero staranek-była w takim szoku ,tym bardziej ze o zyna walczyli chyba ze dwa lata:)

Natka wiem o czym mowisz u nas tez kilka miesiecy temu byla taka syuacja. Ł mial wypadek do pracy nie chodzil i kasy brakowalo.

Ł. jak zmienial prace to tez wpadlismy w dlugi bo jednak miesiac byl najgorszy...ale juz wyszlismyz dolka i idziemy do przodu.

I wam tez sie wszystko ulozy...

Natka niestety jk sie wali to wszystko.. u nas problemy zdrowotne..finansowe...az szkoda gadac.
Ale trzyma kciuki by szybko minely..zreszta ja tez pragne konca problemow... brr.

A jeszcze jestem tak wsciekla o te kola bo 26 f wlasnie wyzucilam do smieci.. za ta kase kupilabym staniki do karmienia...

A co do wozka to m porobil zdjecia aparatem I musze znalesc kabel usb bo nie mam w laptopie wejscia na karte. To poszukam I wstawie jak sie tak niecerpliwicie..ba ja tez sie niecierpliwilam a teraz wsciekla chodze przez glupie kola... m mowi zebym juz o thm nie myslala ale ja wiem ze kase potrzebuje n co innego teraz.

reklama
Do góry