reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Witam ;)

Patuśka - mocno trzymam kciuki ; ) Ale byłoby super jakby się udało ;)

Kiedy testuejsz? Nie kusi cie zeby juz zatestowac?

KAsiol - u ciebie rzeczywiscie wyglada to tak, jakby był problem z utrzymaniem ciąży. Oby kolejna udalo sie utrzymac.

Miłego dnia ;)

reklama
hejka

Tysia natka ma racje testowalam z popoludniowego moczu ale tej cholery nadal brak nnie czuje zebym miala okro jak zawsze,podbrzusze cmi...no nie wiem co jest czy to przez te hormony ta piers i @ sie przesunie? Nie wiem naprawde nie wiem...dzis kupie dwa testy jeden zrobie jeszcze dzis wieczorem a drugi jutro rano jak jutro nie wyjdzie z porannego moczu to czekam nadal na @.

jestem spowrotem otoz testy kupione jeden zrobilam juz i coz... jedna kreska napewno jest a ta druga jest ale tak jakby sie dopiero pokazala i jest mega bladziochem proboje zrobic foto ale mi rozmazuje...jutro z samego ranca bede sikac i jak bedzie jedna to coz niech ta @ przychodzi i niech nie drazni...

patu$ no to teraz trzymamy kciuki za to, zeby bladzioch okazal sie duga krecha a @ wcale nie przyszla :* !! skoro jest nawet bladzioch to nadzieja rosnie :D

LISTOPAD 2013 :

natka - termin @ 6.11
Nuuuśka - termin @ 14.11
tysia - termin @
patu$ - termin @
kasiol - termin @

STARACZKI ZAFASOLKOWANE :

Akuku - || ( maj )
paulinka - || ( wrzesień )

Ostatnia edycja:
Patu$ka o kurczę, oby jutro była wyraźna druga krecha!! :-) trzymam za to kciuki :** i od rana będę wypatrywać jak tam testowanie :-)

A ja dziś pomyłam okna, wyprałam firanki i już nawet wiszą poprasowane :-) zmęczona jestem i na dodatek znowu mnie coś brzuch pobolewa :/ jutro w pracy zapowiada się do 19:00, potem szybkie odświeżenie i do 20:00 muszę dotrzeć do gina :-) nie wiem jak to wszystko pogodzę :p
Miłego wieczoru :-)

reklama
Do góry