reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

nuśśka robiłam test wczoraj, kreska zamias ciemniejsza- prawie jej nie widać, po czym prawie mnie zalało... żeby fasolka to przetrwała musiałby zdarzyć się cud, może to przez antybiotyk który brałam, może stres... nie wiem, staram się nie myśleć, żeby się nie nakręcać...byłam bardzo blisko...
choć w chwilach szaleństwa myślę-a może na wizycie gin powie-a jednak jest;/ ehhh

reklama
kasiol nie martw sie przede wszystkim !! Mierz codziennie temperature, to tez wiele pokaze do czasu wizyty u ginekologa, ale wierze ze czekac Cie beda dobre wiesci :*

Milego wieczoru dziewczynki.

Zgaga mnie pali a maluch tak kopie ze nie usne dzis... czemu wybral sobie pecherz ?? Chyba zaczne spac na siedzaco na kibelku bo az zal sie klasc... a jak to boli noo...

Kasiol &&&&&&&&&&
Patuśka czekamy:)
Akuku ja bym wybrała Marcel- moje ukochane:) Ale Ł niestety wcale się nie podoba dlatego u nas nie przejdzie:)

hej,
patuś :(
wizyta 31 października to będzie 13 dc ,gin mówiła ze lepiej wierzyć ,że to test się pomylił...
no nic,trzeba zyć dalej, szykuje zmaine w swoim nastawieniu, mam dość tego cierpienia
musze wziąć się w garść, bo zwariuje-chyba zaczynam od ograniczenia neta i cwiczen-jakiś aerobik z youtube słyszałam ,ze dobry:)?

hejka ja po wizycie u onkologa a wiec wykryto guzek dysplastyczny z kilkoma torbielami najwieksza ma 8 mm, przyczyna: STYMULACJA,skutek:niby nic powaznego ale biopsje mam 14 listopada.

@ jak nie bylo tak nie ma...

Patuśka - póki @ zawsze jest nadzieja. Trzymam mocno kciuki. Może owu była póxniej. Miałas jakies objawy? Domyslasz się kiedy owu mogła być?

U mnie termin @ za dwa dni. Plusem jest to ze ten cykl jest normalny. Poprzedni był mega krótki - to ziółka tak namieszały. Ten zapowiada się normalnej długości.

reklama
hej dziewczynki :*

patu$ :-( przykro mi, ze znowu jedna krecha. Guzek ???? Kurde i powodem jest stymulacja ?? cholera....Bog jeden wie jak to jeszcze moze namieszac :/

kasiol nie wiem co mam napisac nawet...nie spodziewalam sie tego. Myslalam, ze dzis temperatura mimo wszystko podskoczy, a tu taki spadek :no:jesli mam byc szczera, test moze sie pomylic, ale temperatura juz chyba nie a tu widac, ze cos sie stalo. Zastanawiam sie nad jednym - czy ginekolog nie sugerowala Ci nigdy ze mozesz miec problem z utrzymaniem ciazy ?? Bo to az niemozliwe :-(

tysia a na kiedy masz termin @ ? Dobrze, ze ten cykl zapowiada sie normalnie, zobaczymy jak bedzie u mnie :confused2:

natka co u Ciebie ?? widze ze temperaturka ani w jedna ani w druga strone :zawstydzona/y:

Do góry