reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Cześć!
Nuuuśka chyba mój "problem" co z tym cyklem rozwiązał się sam. Myślę że te trzy wysokie tempki są nie do końca wiarygodne. Dziś zmierzyłam o 4:45 i było 35,89, poszłam dalej spać i o 5:40 zmierzyłam znowu i było już 36,25 a niemożliwe żeby tyle podrosla w godzinę. W ostatnich dniach na pewni było podobnie bo też budziłam się przed 5 bo dzwonił budzik i M wstawał a ja szlam dalej spać. A mierzylam tempkę normalnie.

Milego dnia:*

reklama
hej:)
AKUKU super wieści od adwokata! teraz wiecie ze macie od niego prawo wymagac-jeszcze odsetki powinne dojść za zwłoke!a m. moze juz zacząć czegoś szukac-czesto jest tak ,ze takie zmiany są na lepsze-trzymam kciuki ,zeby znalazł dobrą prace u kogoś uczciwego!
natka to wygląda jednak na pierwszą faze!
nusśka dziś masz wyniki-ciekawe co sie pozmieniało:) tez chyba czas sie wybrac znów porobic badania, albo chociza m. wysłac na te żołniezyki bo zwariować można ;/
Wczoraj miałam jednorazowe plamienie, wiec czekam na @ , myślałam ze sie rozkręci rano ale na razie cisza,tempka na tym samym poziomie;/ dzis mam wiecej energi niz wcoraj-wogole ten tydzień był bardzoooo cięzki!

tyśka bo go nie kupiłam, jak zobaczyłam wczoraj plamienie to pomyslałam ze @, później sie skonczyło -pomyślałam ze rano sie " odblokuje" a rano sie zdziwiłam, teraz czekam do popołudnia jak sie nie rozkręci to zatestuje-ja tam miewam z @ ze zaczyna sie plamieniem ale najpóźniej po nocy sie rozkrecała:szok: mysle ze jednak przyjdzie @ wredne-jak zawsze :baffled:

Kasiol ja nadal trzymam kciuki:) Patuś jak tam u Ciebie?
My idziemy dzisiaj na wizytę:) Ale się boję.... Wpadnę wiezorem napisać co i jak. Bo niestety w ciągu dnia nie funkcjonuję.

kasiol trzymam kciuki :) Widze ze drugi i trzeci pomiar dzisiejszy byl wyzszy a to raczej dla mnie nie wskazuje na pojawienie sie @ :-) czekam na dobre wiesci po poludniu. Bo bedziesz testowac tak ???

natka och :-( bez sensu....ale sama przyznaj ze do tej pory na prawde wygladalo na to, jakby rzeczywiscie ten cykl byl jednym. No ale teraz to masz racje, zreszta Nasze gdybanie rozwieje wizytka dzisiejsza :tak:

akuku ciesze sie ze adwokat naswietlil sprawe jasno i jestescie i tak mimo wszystko o krok przed bylym szefem M. Bedziecie sie widziec z tym czlowiekiem ?

Wyniki bede miec jak tylko dotre do pracy - okolo 13 i od razu napisze :*

Nuska no jeszcze bedziemy czekac na odwpowiedz od m szefa ..nie wiem czu odpisze czy zadzwoni... w kazdym razie my postepujemy wg prawa I jak nie zaplaci to sad go nie ominie...jakbysmy mieli kase to bysmy sie w to nie bawili..ale miedzy innymi przez niego mamy taka katastrofe finansowa.

Ja dzis zaczynam 28 tc I zarazem 3 trymestr wiec ostatnia prosta... maluch mi spac nie daje.. czuje jak sie przebudzam I zaczyna zabawe w kopanie... jak uslyszy rano Alexa I Vikiego tez odrazu kopie I szaleje. A w dzien jak ja chodze I go bujam to spi.. heh ..a myslalam ze jeszcze sie wyspie przed porodem na zapas hahaha

Kasiol moocno trzymam kciuki by @ jednak nie przyszla.

Natka trzymam kciuki za wizyte. Ja tez polaczylabym 2 cykle.

Nuska to trzymam kciuki za dobre wyniki.

Patuska a Ty jak sie czujesz ? Pogadaj z nami o dupie maryni chociaz, smutno tu bez Ciebie.

nuśśka czuje sie podle dziś;/ nie dosc ze boli na @ to na dodatek nie przychodzi, nie wierze w to ze cos z tego cylku bedzie bo tak czuje, mam doła jak cholera, nie mam sił, chce mi sie wyć, płakać,bić! najchetneij bym komuś przywaliła:no:w dodatku jestem spłukana i do wypłaty-za tydzień mam tylko na paliwo i jedzenie ;/ ;/ wiem ,ze pwenie hormony mnie w to wprowadzają ale zastanawiam sie nad czymś na uspokojenie-i tu znów przypomina sie o ciąży-bo przeciez nie powinno sie brac! czuje ,ze trace siebie, ze coraz mniej mnie w moim zyciu...

reklama
kasiol ja wiem ze jest ciezko niejednokrotnie, ale kurcze mialas kiedys tak dluga faze lutealna ? Tak wysoka temperature w tym czasie ? Ja nie jestem prorokiem, nie chce byc Nim nawet, uwazam po prostu ze szanse na to, ze jestes w ciazy sa na prawde bardzo duze, patrzac na Twoj wykres, jego dlugosc i wartosc temperatur. Zrob koniecznie test po poludniu, nie ma sensu dluzej czekac, tak uwazam.Jesli nie beta to choc niech test wyjasni sprawe :happy: wierze ze bedzie dobrze.

akuku bardzo dobrze ze zdecydowaliscie sie na taki rozwoj sytuacji, w momencie jak szef M. dostanie pismo, sadze ze odezwie sie na pewno, nie wiem jak mozna byc nie dosc ze takim skurw***** to jeszcze idiotka, bo widac facet nawet na kodeksie pracy i przepisach sie nie zna calkowicie. Albo uwaza, ze trafil na wyjatkowo glupich ludzi..trzymam mocno kciuki za pozytywne rozwiazanie tej calej sytuacji !!

Do góry