reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej,
tempka spadła, @ nie ma ale postanowiłam czekać, jak ma się nie pojawić to po prostu tak będzie:tak: mam trochę nerwów tez-sprawy rodzinne- napisze później-nie chce rozpamiętywać za bardzo:no: wiec nie myśle tak o tym, dziwne to wszystko ale już i tak nie mam wpływu na ten cykl-jak był udany to @ nie przyjdzie, jak nie dziś/jutro się pojawi

akuku kurde ale palant-dlaczego właścicielami-szefami są zazwyczaj bezduszne gnojki! obu urząd szybko odebrał zaległą kase-a m. znalazł jeszcze lepszą prace!

Ostatnia edycja:
reklama
kasiol ale temp nanioslas jako zaburzona, nie robilas testu jeszcze ?????

natka pytalas ostatnio o hormony, dzis robilam zalegle z zeszego miesiaca na ktore dostalam skierowanie. Estradiol,progesteron, FSH i LH. Te we wlasciwym dc wiec beda bardziej miarodajne.

akuku ile Twoj M. jest na zwolnieniu ?? Tu masz fragment kodeksu pracy :

Art. 53.
§ 1. Pracodawca może rozwiązać umowę o pracę bez wypowiedzenia:
1) jeżeli niezdolność pracownika do pracy wskutek choroby trwa:
a) dłużej niż 3 miesiące - gdy pracownik był zatrudniony u danego pracodawcy
krócej niż 6 miesięcy,
b) dłużej niż łączny okres pobierania z tego tytułu wynagrodzenia i zasiłku
oraz pobierania świadczenia rehabilitacyjnego przez pierwsze 3 miesiące
- gdy pracownik był zatrudniony u danego pracodawcy co najmniej 6
miesięcy lub jeżeli niezdolność do pracy została spowodowana wypadkiem
przy pracy albo chorobą zawodową.

Nie wiem jak bylo u Was ?? Jestem z Toba myslami kochana :-(

Tyśka dlatego jeszcze czekam, bo jest zaburzona-musiałam wstać z Kaliną sikać w nocy-cały czas się wierciła-nie wiem o której wstałam, czy to rano było już czy wcześnie, bo nie zapalałam światła, żeby jej nie budzić, czekam na @ jak co test jutro o ile tempka nie spadnie poniżej.

mam sporo nerwów i jeszcze te ciągłe oczekiwanie na dwie kreski-nie chce się dopatrywać, mam dość tych staranek i stresu;(

Ostatnia edycja:
kasiol jak zaburzona (a moim zdaniem taka jest skoro wstawałaś w nocy) to trzeba było kochana mimo wszystko zatestować :-) ja wciąż trzymam kciuki :*

Nuuuśka aaa, te hormonki, jakoś przeoczyłam czy zapomniałam że masz je robić ponownie :-) no to czekamy na wyniki- kiedy będą?

Wiecie co- wczoraj z ciekawości "połączyłam" ten cykl w enpr (nie uznając tego krwawienia po hsg jako nowy cykl) i teoretycznie mogłoby tak być że to krwawienie to jednak infekcja po hsg a teraz ten skok i wzysza temp to może późniejsza owu? To byłby teraz 21 dc więc myślę ze może to być możliwe. Co sądzicie? Bo naprawde zdziwił mnie ten skok i myslalam ze to może zabursenie ale utrzymuje się wyzej kolejny dzien..

natka kochana ja tez z ciekawosci patrzylam na obydwa te wykresy pod katem wlasnie pozniejszej owulacji, i wedlug mnie chcialam Ci niesmialo powiedziec wlasnie, ze polaczylabym te dwa wykresy w jeden bo wedlug tego co licze mialabys miec owulacje 17dc. To zadne odchylenie nie jest a temperatura ewidentnie utrzymuje sie na wyzszym poziomie kochana. Ja bym je polaczyla w jeden, ale to tylko moje zdanie :blink:
a wyniczki beda jutro uch, mam nadzieje, ze dobre.

No właśnie też myślę że chyba te cykle połączę. Jutro albo we wtorek pojadę na wizytkę i zobaczymy jak tam obraz usg. Bo z drugiej strony mimo że tempka wyraźnie skoczyła to jednak mimo wszystko jest na niskim poziomie- nawet jak na mnie.

No tak, masz racje, 36.3 to taka temperatura z I fazy. Ale kto to wie jak Twoj organizm zachowa sie w tym miesiacu. Raz ze oslabienie,dwa stres i stad mozesz miec taki popaprany wykres w tym miesiacu :/
Czyli na wizytke jedziesz jutro ?

Kasiol szkoda ze nie zatestowalas ja sie obudzilam o 4 i juz czekalam na tescik... mam nadzieje ze tempka zaburzon (ja tez mialam taki spadek a ciaza byla) i ze jytro ladnie tempka wzrosnie.

A wiec bylismy u adwokata i piszemy odwolanie od zwolnienia, bo powinien dac 2 tyg. Wypowiedzenia... m pracowal u niego rowno rok i 1 dzien wiec moze sie starac o zasilek dla bezrobotnych ...
Dodatkowo w odwolaniu piszemy ze ma zaplwcic za ostatnie 6 tyg i za jakies 14 dni urlopu... jak nie zaplaci idziemy do sadu .
Tak wiec w koncu wszystko sie pouklada..

reklama
Raczej jutro wizytka Nuuuśka ale zobaczymy jak to wyjdzie bo teraz na nadgodzinach siedzę w pracy i nie wiem o ktorej skończę.

Akulu dobrze że byliście u prawnika.

Do góry