reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

zaraz zwariuje, poszłam po test, kupiłam jakis pink test, nie wierze bo sa dwie kreski, jedna jasniejsza ale jest widczna gołym okiem-z tym ze plamnienie jest mocniejsze...jestem w pracy i juz mi sie rece trzesą...ide po nospe , staram sie nie ruszac za duzo musze znalesc nr do gina

reklama
nuśśka dodzwonilam sie do gin-niestety zaraz wyjezdza, mam odebrac recepte na duphasol odrazu wziąsc 3 tabletki i później co 8 godzin
i leżeć, bardzo sie boje, brzuch boli a to nie wróży nic dobrego

Mam wyniczki

A wiec tak :

ESTRADIOL(E2) : 37.00 pg/mL ( faza folikularna : 21.0-251 )

FSH :
5.01 mIU/mL ( faza folikularna 3.03-8.08 )

LH :
4.34 mIU/mL ( faza folikularna 2.39-6.60 )

PROGESTERON : 0.40 ng/mL ( faza folikularna <0.1-0.3 )

kasiol nie denerwuj sie przede wszystkim !! Na pewno wszystko bedzie dobrze, ale sie nie denerwuj, zrob to co lekarz kazal i zobaczymy, najwazniejsze ze jest fasolcia !!!! A nie mowilam ????????

Ostatnia edycja:
Kasiol jejku bierz duphaston I pez w lozku. Dostalas zwolnienie ? No wiedzialam ze jestes w ciazy.. niektore kobiety plamia w poczatkowej ciazy w momencie kiedy powina byc @ nie zawsze wrozy to cos zlego.. trzymam baaaaardzo mocno kciuki by plamenie ustalo.

staram sie ale jest trudno sie nie denerwowac, moze gdyby ten brzuch nie bolał byłabym większej nadzieji, w dodatku ten antybiotyk... po 15 łykne DUP.,teraz siedze w pracy-na szczescie fotel mam bardzo wygodny i prawie lerze na nim... zwolnienie wezne, w poniedziałek sie okaże czy jest po co...no i sie modle o cud ...

Kasiol my tu wszystkie mocno trzymamy kciuki... wiem ze ciezko sie nie martwic bo teraz to jestes na etapie mam ale nie mam... kochana teraz zadnych gorqcych kompieli tylko szybki prysznic I oez w lozku ile sie da. Bardzo mocno o was mysle I trzymam kciuki. A maluszka Twego blagam by zostal w brzusiu u mamusi. Musi byc dobrze !!!

Dona odpisze Ci tu bo mam problem z wescim na watek wizytowy przez tl.
A wiec tak , moja kol. Miala stwierdzone przodujace nisko lozysko, powiedzieli jej ze jak sie nie podniesie to cesarka bo tu wlansie naturalny porod niebezpieczny.. bo jakby lozysko mialo wyjsc poerwsze. Lozysko sie dlugo nie podnosilo... tu nagle teraz jest w 34 tyg I lozysko podnioslo sie 8cm..wiec sie nie martw bo nie ma czym. Jak sie podniesie to fajnie jak nie to cc w 36 tyg. I podejrzewam ze ciac beda normalnie ale ostroznie..

reklama
Do góry