reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

akuku boze co za konowaly tam u Was w sluzbie zdrowia. Na prawde jeszcze gorsi niz u Nas :/ Mam nadzieje, ze M. bedzie mial szybko wyjasniona sprawe z tymi kamieniami, i przede wszystkim podjete jakies leczenie. bo jak oni mogli go zostawic samemu sobie ...??!!! Dlaczego, bo kamienie nie sa AZ tak duze ? szok :no:

kasiol piekna ta Twoja tempka , i dzis juz 13 dzien po. Nie bedziesz testowac ? :happy:

patu$ ja wiem, ze o czasie, chodzilo mi o to w jakim terminie od odstawienia dostawalas, bo podaje sie, ze po 2-4 dni powinna pojawic sie malpa, u mnie dzis 3 dzien i nic nawet jej nie zapowiada, dlatego pytam kochana.

natka dobrze, ze krwawienie ustapilo. Oby poszlo i juz nie przyszlo przez najblizsze 9 miesiecy.

reklama
Dziewczyny oni w sumie nic nie moga zrobic... wiecie on musi ten kamien / kamienie urodzic... jezeli bedzie mial atak I nie bedzie przechodzic to ma wrqcac do szpitala to samo jak nie bedzie mogl siku zrobic... poczytalam troche oli kamienie sie rozbija jak sa duze... a my nie wiemy jakie on ma bo nie mial usg... w poniedzialek pojdziemy do rodzinnego by go szybciej na usg wyslali... musi duuzo pic o brac cieple kompiele.. podobno piwko pomaga na kamienie... ale czytalam tez ze ludzie rozpuszczaja je mieszanka olej z oliwek z cytryna...lub sama cytryna... facet przez 12 dni wypil sok z 200 cytryn ale zmniejszyl mu sie kamien a malutkie wchlonely...
M juz kiedys mial kamienie wiec zna ten bol... niestety biedny sie meczy ehh

Dobra ide szykowqc obiad I dzieci na dwor wezme bo dom rozniosa.

Właśnie, kasiol nie będziesz testować?

Akuku niby wiadomo że musi te kamienie urodzić ale mogli mu zrobić usg i w razie czego zatrzymać w szpitalu.. Mam nadzieje że jutro uda Wam się coś załatwić.

Nuuuśka ja co do lutki się nie wypowiem bo podczas jej stosowania @ przylazła w trakcie jej brania z tym że ja brałam właśnie na wywołanie. Ale po duphastonie to była kwestia 2-3 dni.

HEJ
dziewczyny raczej testowac nie bede-bo tempka spadła i czuje juz małpisko:( mam jeden test, ale tempka musiałaby jutro mega skoczyć żeby go uzyć:( trudno, kolejny cykl bez efekt,ow, trace nadzieje ;/
akuku a skad sie biorą te kamienie-m. ma skłonności? skoro to dugi raz?nie denerwuj sie kochana!

Eh po 2-3 dniach czyli u mnie znowu kolejna rzecz do bani :no: nawet to sie nie sprawdzilo.
Nic to, nauczka na przyszlosc. Jeszcze sie okaze ze pobije tym cyklem dlugosc wszystkich pozostalych

kasiol ja mimo wszystko nadal trzymam mocno kciuki za wzrost :* oby cos dobrego sie podzialo choc jednej z Nas w tym miesiacu jeszcze.

Milego wieczoru dziewczynki

Przespalam sie chwile rano jak dzieci bajki ogladaly, pozniej dewolaje zrobilam. I wzielam dzieci na dwor na chwile chociaz... umylam ich poodkurzalam i teraz odpoczywam. M przez caly dzien ataku nie mial wiec jest ok..ale boje sie nocy...
Jutro idziemy do adwokata bo obliczylam ze m szef wisi nam za 5 tyg..plus za urlop za caly rok...
Trzymajcie kciuki

Nuska przykro mi ze@ jeszce nie przyszla, trzymam kciuki by jednak jutro sie pojawila.

Hej dziewczynki :*
Ale tu dziś spokojnie...

Kasiol a Ty jednak nie testujesz? Tempka ładnie się utrzymuje :-) trzymam kciuki :*

Akuku jak tam dziś M.?

Paulinka, Nuuuśka, Tysia, Patu$ka co u Was?

Ja weekend spędziłam we Wrocławiu, a dziś od rana młyn w pracy. Zresztą jak zawsze po kilkudniowej nieobecności...

reklama
Natka u mnie ciężko... Do 16 praktycznie nie funkcjonuję, a każde otwarcie lodówki to dla mnie mega wyczyn. Mięso jadłam wczoraj- pierwszy raz od dawna, bo po prostu nie daję rady tego zapachu zneutralizować czymś. No wykończę się. Z Mikołajem nic mi nie śmierdziało, a teraz to nawet przez ekran telewizora wędliny i mięcho mi śmierdzą. W piątek idę do lekarza i mam nadzieję usłyszeć serducho:)

Do góry