reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki :*

Nuuuśka czekaj do 3 wyzszej ale moim zdaniem to owu :-)

Kasiol nie ma sensu testować bo tempka niziutko jak dawno nie bywało :-) a u Ciebie owu lada dzien :-)
Piękny kolor lustra, zdolniacha z tego Twojego M :-)

Akuku uroki ciazy :-)

reklama
akuku tak, biore lutke po 1 tabletce dziennie pod jezyk od wczoraj :blink: Powinnam brac jej wiecej czy zostac przy tej jednej ? jak uwazasz ?

kasiol piekne macie to mieszkanko, widac ze bardzo przestrzennne :-) a lustro piekne, u Nas zdjecia Oli na scianach wisza w ramkach zrobionych przez Ł. i pomalowanych :happy2: co do spadku to dobrze, owu przynajmniej bedzie czasowo a to najwazniejsze. Usg mam w srode kolo 18, wiec zobaczymy co i jak.

tysia dzien dobry :)

natka zobaczymy co sie podzieje jutro :blink: alez ja sie do bani dzis czuje ! Tobie chorobsko przeszlo ??

Nuska nie znam sie na lutce bo nie bralam, pytaj patuski. Choc mi sie wydajeze powinnas zostac przy dawce jaka zapisatl lekarz

Kasil sliczny wasz domek, a owu moze dzisiaj.

Tysia dzień dobry:)

Kasiol świetne lustro i mieszkanko fajne takie przestronne:)

Nuuśka ja tam myślę, ze to jednak owu:) Trzymam kciuki:)

Natka może endometrium jakieś słabe w tym cyklu było, że @ taka skąpa...

dzięki dziewczyny:) ty bardzie mnie cieszy ,jak piszecie o przestronności-bo to mieszkanie jest z tgz. "niskiego parteru" czyli ma wysokość w pomieszczeniach max 215 cm:) starałam sie aby wyglądało jaknaj przestronniej-dlatego dużo jasnych elementów:)
paulinka jak sie czujesz?
nusska ty po ovu na bank:)

akuku heh wiesz co wole sie kogos poradzic niz bazowac na tym co gin zapisala, bo to ta sama ktora na oko przepisala po 1 tabletce CLO wiec mniemam ze jest zbyt kompetentna zwlaszcza jesli chodzi o takie kwestie :zawstydzona/y:

Hej!

Jestem po ciezkim weekendzie...mialam tyle rboty ze szok ale wczorajsze 40lecie sie udalo :)

Rodzice szczesliwi a to najwazniejsze...

Jeszcze raz mialam z Ł rozmowe...postanowilismy, starania odpuszczamy co ma byc to bedzie tempki nie meirze nie chce sie denerwowac spinac i myslec...

Do mierzenia napeweno wrocie ale mysle ze po nowym roku...

Bede do Was zagladac jak sie da ale od dzis zaczals ie sezon w sadzie znowu no i tak o to mam prace od 8 do 16 na powietrzu :)

Nie nudzi mi sie bynajmniej w domu.

Nuuuuska piekna owu :)

Akuku fajniutki brzuszek :)

Paulinka a Ty jak tam?

Jejku ale jestem zmęczona jakaś dziś... Pewnie przez to że po kilku dniach trochę dłuższego spania musiałam znowu do pracy wstać wcześnie...

Nuuuśka herbata z cytryną i wygrzewać się żebyś się nie doprawiła!
U mnie już lepiej ale katar nadal lekko mam, a kaszrl to masakra! Jakbym zapalenie pluc ci najmniej miala. Mam nadzieje ze szybko przejdzie...

Paulinka nie wiem czy pisałaś i przeoczyłam czy też nie ale kirfy do gina się wybierasz? Sprawdzałaś czy betka ładnie przyrasta?:-)

Patu$ka najważniejsze ze się impreza udala :-)

reklama
Natka na betkę to szans nie ma, bo do najbliższego labolatorium 30km, ale kreska ładnie ciemnieje:)
Wizyta 18 października o 16:30:)

Do góry