reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku Majka bardzo ładnie:) I Magdalena też mi się podoba:) z Amelią to się niestety już baaardzo osłuchałam, bo w moich okolicach to się ostatnio same Zuzie i Amelki rodzą:)))) Moje imię nr 1 to Ninka:) Podoba mi się jeszcze Blanka i Liliana, Majka właśnie no i Milenka też:) Poza tym Zosia, Pola i Nadia:))) He he taka króciutka lista:)))))

Aha a Amelia to nazwa łacińska tej choroby, kiedy dzieci mają takie krótkie zniekształcone kończyny- takie kikutki....Ale to tam nieliczni wiedzą i imię raczej na tyle popularne, ze małej nikt nie będzie z tego powodu prześladował:)

Natka Julka podoba mi się:) I ostatnio jakoś tych małych Julek nie za dużo się urodziło... Ja miałam prababcię Juliannę i wszyscy na nią Julka mówili:)

reklama
Akuku a chłopaki to się pewnie cieszą, że teraz w końcu siostra będzie? :-)

Paulinka no ja myślę, że dużo jest fajnych imion :-) jak tak zaczęłam czytać w necie różne imiona to naprawdę jest w czym wybierać:tak: Ninka też ładne:-) a co do Julki to u nas właśnie o dziwo też niedużo jest, choć niby dość popularne się to imię ostatnio robi.

Ja niedawno wróciłam od lekarza (miałam dziś wizytę na NFZ), wszystko ładnie, mała szalała jak nie wiem! Z tego wszystkiego zapomniałam o ten poziom wód zapytać ale niedługo u mojego ginka wizyta to się podpytam co i jak.

Paulinka magdalena odpada bo m nie chce .. ppdob mu sie Maja..Milenka to ulubiona wnusia mojego m rodzicow haha wiec odpada.. no nic bedziemy myslec..choc chyba zostanie Amelia..nie wiem.

Natka Viko sie cieszy..Alex wolal brata ale juz sie pogodzil ze bedzie dziewczynka i wyboera z nami imiona ;) choc ostatnio powiedzial ze jesli jednak urodzi sie chlopiec to..i podal jkiws tam imie haha.

Hehe może Alex ciągle ma nadzieję, że jednak będzie chłopiec skoro z tym imieniem tak wyskoczył ;-) ale na pewno jak tylko zobaczy siostrzyczkę to od razu zapomni, że wolał brata ;-)

hej
akuku jaki ładny suwaczek:) słodka dziewuszka:)a u was z wizytami teraz jak? rozumiem ,że na początku ciąży mają zlew i czekają aż minie 12 tydzień, ale później to co miesiąc?
my mamy wizyte 13-poniedziałek:) oj jakbym chciala usłyszeć ,ze coś się skraca ,przygotowuje, ale pewnie nic z tego:) mam nadzieje ,że zgodzi się żebym wpadła po samo zwolnienie za dwa tygodnie dopiero-chce L4 od 1 maja dopiero, a teraz urlopik:)

Kasiol teraz juz zadnego usg mkec nie bede ..tzn jade do polaki to prywatnie 4d zrobie..a tak to tu polozna za tydzien chyba. I pozniej w 28tyg i jakos tam dalej.

Kasiol to w poniedziałek pewnie ostatnie podglądanko małego?:-) myślę, że ginka raczej problemu nie zrobi z tym zwolnieniem, przecież to już prawie końcówka:-)

Akuku a kiedy do Polski lecicie?

Oo to już za miesiąc :-) fajnie! Pewnie miło będzie odwiedzić rodzinne strony:tak: a przy okazji jeszcze sobie podglądniecie małą:-)
a u Kasi to już 33t3d :-)

reklama
Natka no mojej mamy nie bedzie.. pojedziemy odwiedzic tesciow.. brata z bratowa i synkiem i tyle pewnie.. jedziemy glownie zrobic dowod dla Emilka i oczywiscie usg haha. Pijem kebaby bo tu nie ma haha jakies polskie jedzonko..ale tylko tydzien wiec szybko zleci.

Do góry