reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Może Patuśka da niedługo znać co u niej:) Może się załapali do tego programu refundacji in vitro:)
A Nuuśka sobie nas odpuściła całkowicie:( Nie mam niestety ani jej nr tel ani e maila.... A Ty masz?

reklama
Nr tel straciłam jak mi się poprzedni tel zepsuł bo miałam nie na karcie a właśnie w pamięci telefonu.. ale mam ją na fb:-) napiszę jutro do niej jak tam u nich:-)

Ja mam i nUske i Patuske na fb. Moge zapytac co u nich :)

Natka tak zadecydowalam ze pijedziemy na prywatne usg do innego mkasya..godJna od nas. Za 100 f 20 minut usg plytka ze zdjeciami ..plytka dvd.. minimum 8 wydrukowanych zdjec no i poznanie plci.. posluchanie serduszka..obejrzenie dziecia ;)
Chce sie umowic na 6.03 ale nie wiem czy da rade.. dkdzwonic sie nie moge i nikt nie oddzwonil a sie nagralamm wiec jutro znowu sprobuje..

Oo taka decyzja i nam się tu nie chwalisz akuku?:-D no wiesz?! :-D fajnie, że jednak się zdecydowaliście. I tylko godzina drogi? Pamiętam jak mówiłaś, że w okolicy nie robią nigdzie poza tym Twoim szpitalem:-) chyba że coś pokręciłam;-)
To jak, piszesz do nuuuśki czy ja mam napisać? Bo nie chcę żebyśmy się zdublowały heh;-)

Natka no godzina drogi.. nie wiedzialam ze jest nawet hehe
Ale nie maja miejsc..tzn maja najblizej 21.03 i to o 8.30 rano... a to juz bedzie 18 tydzien i nie ma sensu.. bo przeciez 2 tygodnie i bede miala tutaj ehh.. ale zrobie sobie prywatnie pozniej poprostu..
Podlamalam sie bo juz sie nastawilam :(

Oj to szkoda:-( ale może jest szansa, że coś się zwolni-może sobie dzwoń co parę dni zapytać skoro przecież tak Wam zależy na tym usg:-) u nas czasem się zdarza, że babeczki odwołują albo sobie przesuwają na później i wtedy terminy się zwalniają.

Akuku prośbę mam-miałam super przepis na biszkopt, który zawsze wychodzi, a oczywiście nie mogę w tym bałaganie znaleźć bo mi się sajgon z przepisami porobił ostatnio:p poratuj jakimś dobrym, sprawdzonym przepisem bo na sobotę chciałam upiec bo gości mam:-)

Ostatnia edycja:
Natka powiedzialam facetowi by zadzwonil jak sie cos zwolni ;)

A na biszkopt idealny poznjej wysle.

reklama
Z dzidzia ok . Szyjka zamknieta. Mam brac magnez i dac na luz.
Nie chcial zbadav szyjki bo z dzidzia ok ale go poprosilam.. usg brzuszne.. mtslalam ze dopochwowe zrobi ale nie.
Pokazal mi dzidziusia.. raczki nozki brzuszek glowke..serduszko :) chyba sisiora widzialam :p
Uspokoilam sie uff..

Do góry