reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

To czekam na wieści co po wizycie:-) wreszcie założą Ci kartę ciąży :tak:

Co do zamartwiania to niestety nie da się inaczej... ja w ciąży z Małgosią też się nie denerwowałam, nawet mi przez myśl nie przeszło, że coś może być nie tak. Naprawdę bardzo Wam zazdroszczę (w pozytywnym sensie), tego w jaki sposób przeżywacie ciążę, wiadomo że nie jest to w 100% czas beztroski, ale i tak jest mniej stresu. Ciąża po stracie jest masakryczna i obyście nigdy nie musiały tego przeżywać!

reklama
u poloznej bylam... i wiem zr nic nie wiem eh. Dala mi ksiazke zebym sobie sama wypelnila.. mam wrocic za tydzień. .jakbym nie miała co robic.. i wtedy dopiero zglosi mnie o usg..

Zadnego pobrania krei ..nic.. jakas inna polozna w zastepstwie..z poprzednia wypelnialam ksiazke na pierwszej wizyvie i odrazu krew itd.

Akuku matko, ale dziwny ten system u Was... sama masz sobie wypełnić? Jeju, jakbyś wiedziała wcześniej, to byś przyszła z wypełnioną i może od razu by choć tą krew Ci pobrała... ach, jak to wszystko się przesuwa w czasie. Oby do usg:tak:

A ja zamówiłam ten detektor tetna. W poniedziałek mam do odbioru. Oby udało się znaleźć tętno :tak: może choć trochę będę spokojniejsza :tak:

A gdzie ta reszta naszych lutówek?? Halo, halo dziewczyny! Wracajcie ;-);-)
Dobranoc!

hej:)
pożarło mi posta w czwartek widze;/
u nas ok:) choć zmęczona jestem tym tygodniem-jeden wyjazd w tygodniu do Poznania, dzień Babci... Kali coś ostatnio pyskuje...:) więc sie kłucimy z nią i kara za karą choć słabo to już działa, nawet ostatnio zapytała jaką mi teraz dasz kare-zakaz dotykania brata?
wiec muszę to inaczej ogarnąć, w pracy też nerwy, choć nie bezpośrednio na mnie, ale jednak atmosfera jeszcze bardziej budzi zmęczenie.
Zamówiłam Felkowi die bluzki-i na tym zamierzam skończyć ciuchy 62-68 bo mam od siostry cały karton-śpiochów, body... zastanawiam się jescze nad spodenkami-i tu pytanie do Akuku:) kochana a takie leginsy szare chłopcu moge założyć:)? na opisie było leginsy niemowlęce-bez okreslenia czy dla chlopca czy dziewczynki, nie za bardzo lubie takie odstające spodnie i z chłopakiem nie mam doświadczenia-w leginsy szare bym go wpakowała z chęcią:)jak to jest?:)
natuś co do stresu , ja go tez odczuwam , na pewno nie jest to ten sa co po starcie dziecka, w sumie cały czas jest strach dopóki sie nie urodzi, i nawet poźniej. Teraz cały czas mam w głowie-ze jakby coś sie stało, to dziecko w tym momencie by nie przeżyło, odliczam tygodnie, patrząc co już ma wykształcone... oby czas szybko nam zleciał i szczęśliwie. Trzymam kciuki za wtorek!

Kasil moj emil chodzi glownie w ala leginsach ..spodenkach materialoeych lub dresikach rosc obcislych ;) najwygodniej pewnie kupuj ;)

Natka w poprzedniej ciazy wypelniama ksiazke z polozna na pierwszej wizycie.. no nic pojadę za tydzień .

O tak wlasnie misio ubrany jest ..body z dl. Rekawe i spodenki ;)

Załączniki

• 1422103194468.jpg
    1422103194468.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 31
Hej,

Kasiol ale się Kali rozbrykała :-) może sprawdza na ile sobie może pozwolić?
Co do stresu to może pomyśl pomału o zwolnieniu, jak nie chcesz już całkiem do końca to choć tydzień, dwa. Sytuacja w pracy może się zdąży uspokoić a Ciebie ominą całe te nerwy:-)

Kasiol oj chyba ten wiek Kali lapie..u mnie podobnie z karami.
Tylko jak np daje kare na slodycze to alex mowi dobrze ze jablka moge jesc (uwielbia je) tez sa slodkie ! Ahh az sie chce dac kare na jablko kurduplowi ; D

Dziewczyny sprawdzalyscie plec dziecka na kalenarzu chinskim ? Co wam wychodzi? I czy sprawdziło sie Kali a Tobie natka z Malgosia ?

reklama
Ja kiedyś sprawdzałam akuku i mi się nie sprawdziło :-) z tego co kiedyś czytałam to chińczycy inaczej liczą wiek więc nie wiem nawet czy dobrze sprawdzałam :p ale w każdym razie mi się nie sprawdziło:-)

Do góry