reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Jeśli chodzi o romantyczny wieczór...hmmm u nas odbywa się to we trojkę Ja Mąż i nasz kot:) Walentynki to będzie mój pierwszy dzień z CLO w sumie było by co świętować:)

reklama
Heh no widzisz, jakis tam powodzik by świętować sie znalazł:-)

Ostatnia edycja:
hanQQa tak sobie patrze na twój suwaczek:) juz tylko 3 dni:) jak ten czas na szczęście szybko leci:) u mnie też @ powinna zapukać 7 marca-mam nadzije że tego nie zrobi...
co do Walentynek mój M niby nie uznaje ale w tym roku troche sie za niego wziełam-bo nie dość że mamy 5 rocznice ślubu w sierpniu, to doszłam do wniosku że w kwestiach rocznic i świąt bardzo mnie zaniedbywał... mam nadzije, że po moich wymówkach-postara sie jutro...a czy święto komercyjne czy nie :) choc drobiazg podarować nikomu nie zaszkodzi:)

Hejka Kasiol :-) Tak, tak tylko 3 dni do roboty :-) jesli mówisz że 7 marca ma nie pukać do Ciebie @ to pewnie staranka też już za kilka dni rozpoczynacie? Heh aby były one owocne w tym lutym.

Trzymam kciuki patu$ka. Staranka coraz bliżej :-) coś beznadziejnie cicho na tym naszym wątku ...

No na razie wszyskie jestemy w trakcie oczekiwań:) Ale jak sie zaczna II sypac to zobaczysz jak bedzie tu ciekawie...a potem to juz przerzucimy sie na inne watki bardziej tematyczne:-D

Oj niech juz jakaś kobitka w końcu pochwali sie tymi II cudownymi kreseczkami, wówczas może i nas pozaraża :-) Tak sobie liczę, że gdyby udalo się NAM zaciażyć w tym miesiącu to terminy porodów przypadałyby na deszczowy i zimny listopad, buuuuuuuu. Zawsze marzyło mi sie urodzić w letnim okresie, ale życie samo pisze scenariusz. Gdyby nie poronienie byłabym obecnie w 18 tygodniu ciaży. Ach to zycie...

Ostatnia edycja:
No ja policzylam sobie ze wypadlo by mi kolo 20 listopada termin:) Trzeba wyciagnac tez pozytywne aspekty jesiennego macierzynstwa. Najgorszy okres spedzily bysmy w domu...Swieta Bozego Narodzenia z prawie misiecznym malenstwem, az sie cieplutko na serduszku robi:) A potem na wiosne, kwiecien maj maluszek bylby troszke odchowany i spokojnie na spacerki mozna by z nim wychodzic:) Dla mnie nie wazne kiedy wazne zeby sie szybko udalo;-)

reklama
W sumie to masz rację, najwazniejsze aby sie szybko udalo i abyśmy przeszły bezproblemowo przez okres ciaży. Kurcze ja to jakiś świrus jestem ale najwiekszym moim marzeniem jest miec bliźniaki.

Ostatnia edycja:
Do góry