reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Bliźniaki??? Ojej ja nie wiem czy dala bym rade...ale lekarz mowil mi ze po CLO jest tam jakies prawdopodobienstwo ze moga byc blizniaki:) U mnie w rodzinie sa blizniaki ale mysle ze mi sie nie przytrafi:D Chociaz nigdy nic nie wiadomo:)

reklama
Heheh tak, tak bliźniaki :tak: Jestem matką chrzestną u jednego z bliżniaków więc wiem jak to w realiach wygląda. Łatwo nie jest ale miec dwa małe szkraby obok siebie - coś pięknego :-)
A ty jak tam sie czujesz po CLO? Też słyszałam o ciążach mnogich opo tymże leku

Heheh tak, tak bliźniaki :tak: Jestem matką chrzestną u jednego z bliżniaków więc wiem jak to w realiach wygląda. Łatwo nie jest ale miec dwa małe szkraby obok siebie - coś pięknego :-)
A ty jak tam sie czujesz po CLO? Też słyszałam o ciążach mnogich opo tymże leku

Jak sie czuje? Srednio... po godzinie od przyjecia teabletki boli mnie glowa i to strasznie ale w ciagu dwoch godzin samo przechodzi. Tak bylo wczoraj i dzis...Ale po za tym bolem nic mi nie dolega.Tylko mam straszna ochote na przytulania...nie wiem czy od tego?he he...no ale coz post do 12 dc.

Czyli reasumując nie jest żle. Czego to kobietki nie robia aby zostać mamusiami ;-)
Mowisz ze macie pościk, ale za to żołnierzyki się wzmocnią :-)
Ja niby od jutra mam dni płodne, ale tak na dobrą sprawę to sama owulacja przyjdzie koło środy / czwartku więc się zastanawiam jak często sie starac. Czy co 2 dni, czy tez codziennie?

hanQQa ja tez marze o bliźniakach choc to w moim przypadku bardzo mało prawdopodobne-jest to jedyny sposób zeby mieć trójke dzieci(mąż na to nie za bardzo ...), patu$ka jak ten cykl znów bedzie nietrafiony to poprosze lekarza o przepisanie jakiegoś wspomagacza, nie wyjde z gabinetu jak nie potraktują mnie poważnie:)
ten miesiąc planuje bardzo intensywne staranka:) ciekawe... oj dobrze ze ten czas tak szybko leci, nawet nie zdąrzyłam zamówic tych testów owulacyjnych...no trudno-ważne że staranka już dawnooo rozpoczęte:)
hanQQa mi pani doktor( ta wredna właśnie) powiedziala,że najlepiej cały cykl co 2 dzień-bo 24 h potrzebuja plemniczki na narodzenie się, ale czytałam tez że spokojnie raz dziennie:)
miłego weckendu:)

Tak mi sie zdaje aby nie popasc w rutynę bede mojego M męczyc co 2 dni :-) Choć on tego mękami nie nazywa :tak: A za jakieć dobre 2 tygodnie testowanko, oby posypały sie na całego 2 krechy na teściorach.
Trzeba będzie za jakiś czas stworzyć listę z datami testowania wówczas będzie wiadomo kiedy trzymac kciukasy za Staraczki :-)

Dziewczyny! odebralam wyniki mojego meza...nie jest zle w skali od 1-10 stawiam mu dobre 8+ Troche mniej niz norma tych plemnikow bo 11 mln a norma 15ml ale te 11 mln ma dobra ruchliwosci nawet bardzo itd. lekarz stwierdzil ze mocne 11 ml:) 70% prawidlowych plemnikow:)

Dziewczyny! odebralam wyniki mojego meza...nie jest zle w skali od 1-10 stawiam mu dobre 8+ Troche mniej niz norma tych plemnikow bo 11 mln a norma 15ml ale te 11 mln ma dobra ruchliwosci nawet bardzo itd. lekarz stwierdzil ze mocne 11 ml:) 70% prawidlowych plemnikow:)

Witam kobietki. postanowilam dolaczyc do waszego grona:tak:
jestem mama dwoch chlopcow a od lutego powzielismy starania o kolejna i za zarazem ostatnia kruszynke:-)

Witam kobietki. postanowilam dolaczyc do waszego grona:tak:
jestem mama dwoch chlopcow a od lutego powzielismy starania o kolejna i za zarazem ostatnia kruszynke:-)

reklama
Do góry