Kasiol jednak @ się pojawiła.... szkoda :* ale teraz szybko zapisuj się do ginki, przede wszystkim powtórz cytologię no i spróbuj tak jak piszesz namówić ją do wspomagania w drugiej fazie cyklu. Skoro owulację masz to raczej nie szłabym od razu w CLO, bo to stosuje się raczej kiedy owulacja się nie pojawia wcale. W Twoim wypadku pęcherzyki prawdopodobnie pękają (choć fajnie byłoby żebyś mogła mieć chociaż kilka cykli z monitoringiem) także nie ma co mieszać od razu tak mocno w hormonach - jak jest szansa to spróbowałabym na Twoim miejscu tylko z duphastonem.
Ja wprowadziłam z ciekawości te moje pomiary do ovufrienda i rzeczywiście najpierw ustawił mi owulkę na 12 dc, ale po wprowadzeniu wczorajszych danych przesunął na 17dc. Z kolei jak dzisiejszy pomiar zaznaczam jako zaburzony to w ogóle przesuwa na 11 dc ale niepotwierdzoną (linia przerywana). Czyli nadal nie wiem nic, poza tym że tak mnie dziś boli dół pleców i jajniki że lepiej nie mówić ;/ i chyba jednak @ za pasem, bo tak się czuje jakby miała zaraz się pojawić.
Ja wprowadziłam z ciekawości te moje pomiary do ovufrienda i rzeczywiście najpierw ustawił mi owulkę na 12 dc, ale po wprowadzeniu wczorajszych danych przesunął na 17dc. Z kolei jak dzisiejszy pomiar zaznaczam jako zaburzony to w ogóle przesuwa na 11 dc ale niepotwierdzoną (linia przerywana). Czyli nadal nie wiem nic, poza tym że tak mnie dziś boli dół pleców i jajniki że lepiej nie mówić ;/ i chyba jednak @ za pasem, bo tak się czuje jakby miała zaraz się pojawić.
Ostatnia edycja: