P
patu$ka
Gość
Nuuuska bo tak jest ze w pewnych momentach to wymyslasz jak bylo ok z Toba i z Twoimi wynikami to cudowalas a to z ziolkami a to z witaminami, a nie za duzo tego bylo? Nie pomyslalas ze moglas sobie zaszkodzic a nie pomoc? Juz kiedys o tym wspominalam ale wtedy olalas najwyrazniej. Co za duzo to nie zdrowo. Ja rozumiem ze fakt doszukiwania sie przyczyn na wlasna reke jest spowodowany tym ze nie trafilas na takiego lekarza ktory rozwial by wszystkie Twoje watpliwosci,ale to nie zmienia faktu ze moze by przystopowac. ostatnio Natka pisala ze mysli ze zaszla w ciaze bo po prostu odpuscila, cos w tym jest. Wielu ludzi mowi ze wszystko zaczyna sie w naszej glowie. A ja od dawna mowilam ze to jest twoim najwiekszym problemem. Za bardzo sie nastawilas na to...ze musisz zajsc w ciaze
Natka nikt nie kaze Ci sie denerwowac ale to nie ja pierwsza napisalam jakie Wy jestescie. To ty nazwalas mnie sflustrowana bo mi sie nie udaje. A wiesz cos w tej kwestii? Tylko tyle ze sie nie udaje i nic wiecej. Nuuuska zas nazwala mnie przykra w stosunku do Was. Ale Sorry napisalam ze nie moge Was zrozumiec ostatnio i Waszego podejscia. I wyrazilam zdanie o Duphastonie to Obie mnie skwitowalyscie. to potem napisalam co sadze i tyle.
Nie bede sie tu wiecej udzielac. I nie bede stwarzac nie potrzebnych klotni. Bo okazuje sie ze to ja jestem winna. No ale coz wyrazanie swoich opinii musi byc zawsze tylko pozytywne.
Temat uwazam za zamkniety. Wracajcie do normalnego pisania. Ja sie wiecej pojawiac tu nie bede i nie bede siac ZAMETU.
Powodzenia.
Natka nikt nie kaze Ci sie denerwowac ale to nie ja pierwsza napisalam jakie Wy jestescie. To ty nazwalas mnie sflustrowana bo mi sie nie udaje. A wiesz cos w tej kwestii? Tylko tyle ze sie nie udaje i nic wiecej. Nuuuska zas nazwala mnie przykra w stosunku do Was. Ale Sorry napisalam ze nie moge Was zrozumiec ostatnio i Waszego podejscia. I wyrazilam zdanie o Duphastonie to Obie mnie skwitowalyscie. to potem napisalam co sadze i tyle.
Nie bede sie tu wiecej udzielac. I nie bede stwarzac nie potrzebnych klotni. Bo okazuje sie ze to ja jestem winna. No ale coz wyrazanie swoich opinii musi byc zawsze tylko pozytywne.
Temat uwazam za zamkniety. Wracajcie do normalnego pisania. Ja sie wiecej pojawiac tu nie bede i nie bede siac ZAMETU.
Powodzenia.
Ostatnio edytowane przez moderatora: