natka hej kochana, nie mialam co pisac, cichutko u nas ostatnio. Co do mnie, mam niska tempke ale @ nadal nie ma, wiec chyba FL rowniez wskazuje na to, ze cosiek jednak byl Ale ja ci powiem, na prawde nie zalamuje sie, nie powiem ze sie ciesze bo wyszlabym na glupia, ale przynajmniej dzieki temu wiem,ze moge zajsc, ze moze sie udac, podejrzewam ze Estrofem w wiekszej dawce jaki w tym cyklu zastosowalysmy wlasnie z piranha , dupek po jej radach i zmienione leki na prawde pokazuja ze to dziala. Wiem, ze lepiej by bylo zeby cosiek ze mna zostal, ale dla mnie to nadzieja, ze sie uda. No bo skoro teraz sie udalo, to jestesmy o kroczek blizej prawda ?
A Ty sie nie martw, ja na prawde mysle, ze powinnas poczytac troszke, choc wiem ze nie lubisz tego robisz i nie chcesz za bardzo co mogloby Ci pomoc. Napisz do piranhi PW, ona zawsze odpisze, a na pewno wiele by doradzila wierze w to kochana !!
kasiol uwazam ze dobrze ze tak postapilas. Musisz mu pokazac, ze Ciebie to boli coraz bardziej, ze tez masz uczucia ! Ze skoro sie staracie to obydwoje a nie tylko Ty, a on kiedy mu sie podoba. Nie moze tak byc. No wlasnie, jak zareagowal ??
akuku ale Tobie tez wychodzily bledziochy czy wyrazniejsze krechy ?
A Ty sie nie martw, ja na prawde mysle, ze powinnas poczytac troszke, choc wiem ze nie lubisz tego robisz i nie chcesz za bardzo co mogloby Ci pomoc. Napisz do piranhi PW, ona zawsze odpisze, a na pewno wiele by doradzila wierze w to kochana !!
kasiol uwazam ze dobrze ze tak postapilas. Musisz mu pokazac, ze Ciebie to boli coraz bardziej, ze tez masz uczucia ! Ze skoro sie staracie to obydwoje a nie tylko Ty, a on kiedy mu sie podoba. Nie moze tak byc. No wlasnie, jak zareagowal ??
akuku ale Tobie tez wychodzily bledziochy czy wyrazniejsze krechy ?