reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka - widze ze juz imie wybrane ;) Super.

Patuska - testuj kochana,bo to za dobrze wygląda ;)

U mnie dzis dopiero 27 DC a brzuch zaczyna bolec, wiec @ raczej przyjdzie. Takie mam przeczucie. Termin @ w poniedzialek, jednak mam czasem dłuższe cykle wiec nawet do czwartku jeszcze moze byc.

Nuuuska - co z tego ze progesteron wysoki.... Znalazlam wpisy dziewczyn an forach, które mialy ponizej normy a ciąża była, ale tez historie dziewczyny ktora miala progesteron ponad 100 a i tak ciaza utrzymala sie dopiero jak brała luteine. Ten jej naturalny progesteron ajkby nie działał...... nie wiem jak to okreslić.
Ja sie obawiam ze u mnie to prolaktyna miesza. Jej temat powraca jak bumerang i chyba poki jej nie unormuje to o dziecku moge zapomniec. Niby prolaktyna blokuje owulacje. U mnie owu jest. Ale znowu doczytałam ze prolaktyna moze powodowac ze jajeczko uwolnione podczas owu jest niepelnowartosciowe, i nie ma szans na zapolodnienie ....... Mówie wam, im wiecej czytam tym bardziej dochoche do wniosku że endokrynologia to prawie jak czary mary....Nigdy nie wiesz jaka reakcje wywołasz ingerujac w dany hormon.....

Ostatnia edycja:
reklama
A ja jednak jeszcze poczekam do niedzieli,bo naprwade czuje sie @,

paulinka mowilas o krwotoku z nosa? ja dzis zaliczylam przy wydmuchiwaniu w chusteczke,nie wielki ale troszke krwi bylo,ale watpie zeby to byl jakis znak.

Tysia już 27dc? To co ja sobie ubzdurałam, że jakieś 5 dni masz jeszcze do @? Imię to ja wybrałam, a Ł nie chce się zgodzić, a mi tylko to do stworka mojego pasuje... Więc myślę, że jak będę uparcie mówić Tymek to się przyzwyczai i zaakceptuje:)

Patuśka ja właśnie przy wydmuchiwaniu nosa w chusteczkę miałam krew, a nie lało się:) Trochę tego było, ale jak na mnie to dziwne, bo ja nigdy czegoś takiego nie miałam, no chyba, że się zadrapałam to wtedy była krew, a tak to nie...Już nie pamietam to chyba było dzień przed bladziochem albo w ten sam dzień w którym miałam bladziocha na teście. Słyszałam, ze to naczynia krwionośne się poszerzają w ciązy i dlatego tak się może dziać.

No u mnie nie wiecie co i jak bo ja nie meirze temperatury..... Ale nigdy tego nie robilam i nie zamierzam. Czesto wstaje w nocy wiec nie bylyby to pomiary wiarygodne. Owu była w 16 DC, wg wyliczen cykl poiwwnien byc 29-30 dniowy.
Jutro jade na caly dzien do mamy wiec nie bedzie czasu myslec (mam nadzieje).

paulinka,ale zeby w tak wczesnej ciazy mialo sie cos takiego dziac? Dzwine,no coz ja tam sobie nadziei na nic juz nie robie. Poczekam cieprpliwie. Brzuch mnie pobolewa wiec pewnie @ sie zbliza.

Patu$ka to jak masz taki zamiar to czekaj do niedzieli :-) my tu i tak wszystkie będziemy trzymać kciuki!

Tysia i za Ciebie też &&&&& :-) też nie sądziłam że to już 27dc :-) to parę dni i wszystko będzie jasne :-)

Paulinka może się jeszcze mężuś przekona do wybranego przez Ciebie imienia :-)

Nuuuśka dziękuję za pomoc :*

Witam Was wszystkie.
Urodziłam 14 listopada siłami natury.
Jestem szczęśliwa
A tu Nadia Alicja
śmieszka Nadia.jpgPOZDRAWIAMY :-)

Załączniki

• śmieszka Nadia.jpg
    śmieszka Nadia.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry