reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Ale się tutaj postów zrobiło odkąd wczoraj tu zaglądałam :) tyyle czytania hehe ;)

Ja też zostaję w tym wątku, nie zamierzam się przenosić na staraczki marcowe :)

Co do szyjki to ja Ci patu$ka też nie pomogę bo nigdy nie badałam.. Ale od następnego cyklu wracam chyba do mierzenia temp... Może to coś pomoże albo ułatwi.. Zobaczymy :)
U mnie na razie cisza, @ nadal nie ma.. Ale testu kolejnego nie robię bo to nie ma sensu, robiłam 2 tygodnie i tydzień temu... Czekam na czwartkową wizytę u gina choć boję się co mi powie... Niby dotychczas było wszystko ok ale czuję że coś jest nie tak :( brzuch pobolewa już parę dni a @ nie ma.. dziś pojawił się śluz, jest go sporo i jest taki jakby wodnity, przejrzysty a czasem przechodzący w mleczny. Nie miałam nigdy takiego przed @... A już zaraz 60dc...także obawiam się jakiejś złej wiadomości ehh :(

Akuku zrób test rano i tak jak dziewczyny pisały, nie sugeruj się tempką bo może była zaburzona :)

Czekoladka21 gratulacje :)

Ostatnia edycja:
reklama
90_natka nie martw się na zapas, przy nieregularnych cyklach chyba nigdy nie wiesz czego się spodziewać, ale nie miej od razu złych przeczuć. Może akurat dostaniesz wiadomość jakiej w ogole się nie spodziewasz :)

patu$ka ja niestety w kwestii szyjki tez zielona jestem. Tez proponuje tescior poranny jutro jak Akuku pisala :-)Będzie raźniej we trojke.
Staram się mało pic, ale nie wychodzi mi to wcale, bo nos zawalony jak szlak, ledwo co dycham, a ciagle chce mi się pic :eek:wiec ja nie wiem jak poczaruje żeby nie sikac w nocy ale cos trzeba będzie wymyslec.

Zmykam Kochane na film z Ł.
Dam znac jak tylko jutro wstane i zatestuje. A za Was trzymam &&&&
Spokojnego wieczoru :*

Czesc dziewczyny. Sporo sie dzialo pod moja nieobecnosc, czekoladkowa21gratuluje!! Akuku, patu$ka i niuuuska mysle ze wam tez sie udalo:tak:
W srode zjechali do nas tescie i lepiej nie opisywac jak sie bardzo ciesze:sorry2: moja tesciowa uwaza sie conajmniej za ksiezniczke ale na szczescie tesc jest spoko. dzis przy kolacji moj S powiadomil ze chcemy miec jeszcze jedno dziecko i dostalam taaaaakie kazanie ze glowa boli:-( np ze to nie czasy na 3 dzievi bo nie jestesmy patologia ze dzieci mamy odchowane i po co nam kolejny "garb" na plecy:-( to slowa mojej tesciowej, zyc sie odechciewa:no:

Nuuuśka chciałabym usłyszeć od lekarza coś dobrego ale raczej się tego nie spodziewam.. Mam złe przeczucia, czuję się dziwnie choć sama nie wiem jak to opisać..

Muminek79 nie przejmuj się tym co powiedziała teściowa.. W końcu to Wasza decyzja a ona pewnie później będzie żałowała tych słów. zobaczy wnuka lub wnuczkę i zmieni zdanie :)

Ehhh,, Szkoda słów- miała swój czas to mogła decydować ile dzieci mieć, a teraz pora zrozumieć, że nic jej już do tego... Współczuję muminku...

Jade jutro na drugie badanie bety. Mam nadzieje, ze bedzie ladnie przyrastac, bo na razie niziutka. Licze na to, ze ciaza jest po prostu duzo mlodsza, niz by wskazywal termin miesiaczki, a nie, ze maluch sie nie rozwija...

Muminek no ale tesciowa wychowywac nie bedzie :-)
Mkna mama tez jest przeciwko mojej 3 ciazy ale to jej sprawa.

Dziewczyny zmierzylam tempke I mam niska wiec to musi byc na @...

reklama
Paulinka o 19.50 bylo 36.94
A normalnie o tej porze mialam powyzej 37 ...
No ale najwazniejsza tempka rano.
No nic czekam do jutra jak @ nie przyjdzie robie tescik I nie bede.juz myslec...

Do góry