reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hejka!

Natka jednak decyzja o wyjezdzie jest powazna sprawa i lepiej tego nie robic na goraco.

U nas snieg byl wczoraj dzis sladu nie ma.

Akuku biedaczko,maluszek nei da ci nic zrobic..

hej hej :*

natka rzeczywiscie ten Twoj cykl strasznie pokrecony :/ temperatura strasznie nisko, co to sie porobilo :no: optymalny czas na oddanie nasienia to 3-5 dni przy czym 4 dnia plemniki sa najlepszej jakosci :happy: U Nas pamietam kiedy badalismy nasienie z niewiedzy zrobilam przerwe 10 dniowa :laugh2: tez musimy powtorzyc, mysle, ze w styczniu badz lutym przyszlego roku.

hej
natus tez mysle ze lepiej zeby juz przyszła @ kiedy masz wizyte- oby sie nic nie porobiło po tym cyklu...ciesz sie kochana ze twój m sam za siebie chce badań-mój woli sobie cos kupic niz sie zbadac...nie mówiac juz o procedurach z tym zwiazanych.

od paru dni łykam wiesiołka-i znów mnie bolą zatoki,mam zatkany nos,głowa boli i juz czuje cosik na oskrzelach, zaczynam podejrzewać ze tak na mnie działa- zwieksza ilość wydzeliny nie tylko śluzu(?) dwa cykle temu miałam to samo a w połowie cyklu mnie rozłożyło,nie wiem czy brac dalej-bo kusi mnie jednak sie przemęczyc i łykac-cykl z wioesiołkiem miałam z biochemiczną...

Z moją wizytką kasiol czekam na razie. Ja się umawiam z dnia na dzień- także jak @ się rozkręci to pojdę koło 10dc może. Też pomyślałam czy mi się jakaś torbiel nie zrobiła czy coś... Mam nadzieję że nie...

A co do badania to jak to dokładni liczyć Nuuuśka? Np jak przytulanki były w pon wieczorem to badanie najlepeij zrobić na 4 dzień po czyli w piątek tak? Dobrze liczę?

U nas też śnieg dziewczynki :-)

Cześć Dziewczyny !

Mam pytanie ? Bo zglupialam ! Zrobiłam test ovu tak trochę z głupoty bo ovu mi wyszła w środę ! A dzisiaj znowu ovu ?

ImageUploadedByForum BabyBoom1385462680.298611.jpg

Teraz jak patrzę na test to sie nawet drugi ciemnuejsza od pierwszej wydaje - zglupialam do reszty ! Czy coś może wpłynąć na test ?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1385462680.298611.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1385462680.298611.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 47
ImageUploadedByForum BabyBoom1385462806.718027.jpg

Teraz wyglada tak jak zbialalo tło :0!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1385462806.718027.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1385462806.718027.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 23
Oj dziewczyny prEprasAm ! Ja tak do was wtargnelam ! Pisze z tel. i pomylilam sie i zamiast na staraczkach od jesini napisałam do was :( sorki ;) ! Juz wam nie przeszkadzam :)

reklama
Kasiol teraz dopiero na spokojnie doczytalam Twojego posta. Co do wiesiołka myślę że to zbieg okoliczności bo nie sądzę żeby on wywoływał przeziębienie. I myślę że to że akurat w tym cyklu z wiesiołkiem zaszłaś to też przypadek... No ale oczywiście jeśli chcesz brać kolejny cykl to bierz, myślę ze może dziewczyny bardziej Ci pomogą i doradzą, przynajmniej te które wiesiołek stosowały :-)

Do góry