reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

kasiol czuję sie właśnie wyjątkowo dobrze... No ale coś chyba musi być przyczyną tej tempki...
Co do pecherzyka to z tego co ja wiem może on pękać mając wielkość 18-21 mm. Powyżej 23 mm może już nie peknac i może powstać torbiel. Ale może się mylę bo nie pamiętam skąd to wiem :-)

reklama
bry :nerd:

Normalnie ja dzis wygladam jak zombi. Czuje sie jak zombi i Ł. zreszta tez. Jakies przesilenie bylo w nocy czy kurde co ??????? Polozylismy sie przed 22 a tu ja o polnocy jeszcze nie spie, rekord w przewracaniu sie z boku na bok na pewno pobilam , bo w ciagu nocy robilam to chyba z milion razy ! Ł. od 2 juz wyspany, pyta sie mnie - Ty tez ?? A ja mu na to, ze nie wiem o co chodzi, jak z pol h sie przespalam to dobrze :szok: w koncu sie wkurzyl o 4.15 i wstal robic sniadanie :laugh2: Ja za Nim bo bezcelowe zuplenie bylo to lezenie, nie dane bylo mi spac tej nocy :confused2: Do tego jajniki pobolewaly chyba w kazdej pozycji w jakiej bym sie nie ulozyla. Dzieki czemu tempka od niepamietnych czasow nie zmierzona, bo zaburzona to malo powiedziane. A taka wazna byla, no ale coz..trudno sie mowi, mam nadzieje, ze jutrzejsza zmierze juz bez takich niespodzianek :baffled: Co to byla na noooc !!

Jak ja nie znoszę poniedziałków !!!! :confused2:

natka piekna ta Twoja temp !! trzymam mocno &&&&&

Hej :*

Nuuuśka ja też coś zasnąć nie mogłam ale jak już zasnęłam to spałam aż do momentu w ktorym obudziło mnie naprawdę silne kłucie brzuvha i jajników :/ normalnie pewna byłam że @ dostałam ale nie. Zmierzyłam tempkę bo myślałam że już nie zasnę (bo była 3:30) ale spałam dalej. I normalnie jak budzik zadzwonił o 5:40 to tempka była dokładnie 0,2 st wyzsza więc to z tym 0,1 na godz chyba naprawdę dziala :-)
Brzuch dzis też boli jak cholera :/ przed chwilą znowu myslalam ze to @ ale to "tylko" ogromna ilość białego śluzu. Hmm miewałam czasem taki przed @ ale czy ona dziś przyjdzie mimo tempki? Chyba najpierw spadnie... Chociaż z drugiej strony ten ból hmmm... Sama dzis nic nie wiem... :/

Też nienawidzę poniedziałków! Ehh lecę do pracy..
Miłego dnia :*

Doberek wchodze i co widze? NATKA A LANIE TO TY CHCESZ?! Co to za testowanie przed @?! he? Ładna tempka swoja droga...

Kasiol wspolczuje takich przygod.masz racje gdzie problem finansowy tam problem na calej lini...

Ja nei wiem co Wam napisac,bo u nas bez zmian...

Oj Patu$ wiem, wiem :zawstydzona/y: myślałam po prostu że uda mi się zrobić prezent rocznicowy mojemu M :-) ale jak zwykle nie wyszło...
A jak tam kochana u Was? Jak tam Ł w pracy? Nadal delegacje?

hej
natka musisz uzbroic sie w cierpliwośc, niestety wiem ze to trudne, dzis trzymam jescze mocniej kciuki:)
nuśśka czyli wcale tempki nie zmierzyłaś?
hej patuś :) oby bez zmian-znaczyło ze dobrze:)
u mnie dzis tempka nie zaburzona-ale niska jakaś, dziś pierwszy dzień z duphastonem wiec pewnie jutro podskoczy:)
miłego dnia:)

witam ;)

Weekend caly zajety, nwet nie miałam czasu do was zajrzec.

Natka - trzymam mocno kciuki. duze ilosci bialego sluzu bardzo pozytywna sprawa ;) Kiedy powtarzasz teścik?

Nuuśka - trzymam kciuki za jutrzejsza tempkę. Ja dzis w nocy to calkiem odwrotnie - jak zasnelam o 21 :baffled: tak rano ledo sie zwloklam z lozka ;) Takze u nas rpzesilenie w druga strone.

U ans bez zmian. Zrobilam chyba ze 3 testy owu w ostatnich dniach z czystej ciekawosci, bo na owu za wczesnie, to jakas tam blada druga kreska sie pokazuje.

Na piatek mam wizyte u gina. Jutro skocze zrobie TSH i PRL.

do tego cos mi sie z oczami zrobilo - łzawia i bola. Albo jakies zapalenie spojówek albo mam zatoki znowu zapchane ;/ Jak nie urok to.....

Natka u Ciebie to ja widzę dużo symptomów, które i ja miałam, a nawet nie pomyślałam, że to mój malutki groch tak się z mamą witał:) także nadal trzymam kciuki, bo tempka bardzo obiecująca:)
Nuuśka u Ciebie jutro stawiam na skok:)
Kasiol jak równiutko:)
U mnie nadal ciężkie dni jak pozbieram się do kupy to wrócę tu do Was na dobre, a nie z doskoku:) Aha dzisiaj o 16:20 wizyta u gina, więc trzymajcie kciuki:)

dziewczynki nie wiem czy będę jeszcze testować bo mam naprawdę wrażenie że zaraz dostanę @ :/ brzuch pobolewa i słabo mi :/ także na razie nie zamierzam testować chyba że jakimś fudem tempka nie spadjie i @ nie przyjdzie :-)

Trzymam kciuki paulinka :-)

reklama
Paulinka - trzymam kciuki i koniecznie daj znac co i jka. Wlasnie mialam pytac kiedy ta wizyta, bo myslalam ze cos przegapilam.

Natka, ja w ciazy tez latalam co chwila do WC bpo myslalam ze zaraz mnie @ zaleje. (latalam tak przez tydzien, nawet nie pomyslalam zeby tescior zrobic). Takze z calego serca zycze zeby to był dzidzius ;)

Do góry