reklama
P
patu$ka
Gość
Kurcze a ja się zastanawiam czy swojego Trolka tez wysłać na badanie nasienia. Po poronieniu mówiono nam iz nie ma co sie nakręcać i jest to jak narazie niepotrzebne, ale ja mam watpliwości. Może tak bym go też wyslała...
Z kolei patu$ka spokojnie brak proawidłowej owulacji to problem 3 na 5 kobiet starających się. Na szczęście jest to temat do ogarniecia, są tabletki, wspomagacze clo, a w ostateczności laparoskopi jajników. Zatem Moja Droga napewno sobie z tym poradziecie.
Badanie nasienia nam lekarz mówił ze w pierwszej kolejności trzeba je wykonac,a czekając na wyniki mam monitoring.Jeśli wyniki będą w normie mam zacząć brać CLO,i działać męczyć męża od 12 dc
Bidulek sobie po pości,tydzień przed badaniem nasienia zaraz pojawi się @ i znowu 12 dni co daje przeszło 2 tygodnie...
tysia123
Fanka BB :)
Sailor_Moon- Poczułam się dziś STARA i jakaś już bezużyteczna. Ona nie była niemiła...Tylko stwierdziła, że z moja przypadłością (mega nieregularne miesiączki , nawet co 2, 3 msce..... ) i wiekiem to mam nie liczyć na wiele...:--(
I tak mi smutno się zrobiło jakoś.. ech..
Aż mi się ryczeć chce..
W ogóle mam doła mega jakoś od kilku dni....
zmien lekarza. Głupek jakiś. Dwójke dzieci urodziłas. Jestes mloda babka. Dlaczego ma być cięzko????
A czy stosowała któraś z was globułki dopochwowe PIMAFUCIN ?
tak. A co?
Witam. Dołączam do was. Zaczynamy 3 cykl starań....Jedna córeczkę już mam. Mam nadzieję że wkrótce będzie miała braciszka
kasiol
Fanka BB :)
Kari79 co za głupia baba z tej lekarki- w dodatku wykształcona kobieta? Może miała złe dni-choć i to ją nie usprawiedliwia.Niestety takich lekarzy bez empati jest całe mnustwo... ja po kilku miesiącachc starań w końcu wybrałam się na zaległą dwa lata wizyte- było to w listopadzie, a jak powiedziałam, że staramy sie dłuższy czas o dziecko i nic- to usłyszałam, że to że mam jedno dziecko nie znaczy że bede miała drugie-i to bez badania powiedziała- tak w ramach pogawędki o życiu- i tekst w stylu " my kobiety niestety co rok jesteśmy starsze" do 26latki -był moim zdaniem nie na miejscu-kazała przyjśc w lutym-ale tej Pani juz podziękujemy...
Ja zmienie lekarza, warto poczytać opinie i rezygnować z dołujących lekarzy.Walczyć i mieć podejscie-BĘDZIE SUKCESMoja mama pracuje na oddziale położniczym i pierwsze dziecko grubo po trzydziestce to norma-sama czwarte dziecko urodziła grubo po trzydziestce-w dodatku z problemami tarczycowymi-ale się przyjeło... takie czasy,kiedyś było mniej komplikacji... ale jest tez wiecej metod leczenia.
Tysia 123 oby szcześliwy trzeci cykl
Ok pora popracować
hanQQa , patu$ka ja badaniem nasienia jedynie męża strasze w ramach codziennego dogryzania
angelaa_w nie brałam
Miłego PiĄTKU
Ja zmienie lekarza, warto poczytać opinie i rezygnować z dołujących lekarzy.Walczyć i mieć podejscie-BĘDZIE SUKCESMoja mama pracuje na oddziale położniczym i pierwsze dziecko grubo po trzydziestce to norma-sama czwarte dziecko urodziła grubo po trzydziestce-w dodatku z problemami tarczycowymi-ale się przyjeło... takie czasy,kiedyś było mniej komplikacji... ale jest tez wiecej metod leczenia.
Tysia 123 oby szcześliwy trzeci cykl
Ok pora popracować
hanQQa , patu$ka ja badaniem nasienia jedynie męża strasze w ramach codziennego dogryzania
angelaa_w nie brałam
Miłego PiĄTKU
Ostatnia edycja:
reklama
P
patu$ka
Gość
A czy stosowała któraś z was globułki dopochwowe PIMAFUCIN ?
Tak,ja stosowalam cala serie tych przeciwgrzybicznych. Przeszlo pol roku sie meczylam z nawracajaca grzybica. Pimfucin nic nie pomogl po odstawieniu po tygodniu znowy sie zaczelo. A bralam tez Clotrimazolum, Gynalgin Gynoflor Pimafucin i jakies tam jeszcze inne. Miesiecznie 100 zl na antybiotyki...I powiem Ci tak (odpukac) Dostalam od mojego lekarza recepte na Gynalgin i gynoflor do stosowania jednoczesnie tj. odie globulki razem jedna jest taka jak czopek paracetamolu a druga taka tepa plasak z ta druga bylo gorzej zaaplikowac. Po kuracji Lactovaginal przez dwa tyg potem przerwa na tydzien i znowu dwa tygodnie.Problem zniknal i teraz raz w tygodniu biore sobie jeden Lactovaginal po kilku dniach Illadian i zero probelmow. Odbudowac flore bakteryjna to najwazniejsze. I zero tamponow. Wyrzucilam wszystkie a tak to uzywalam. Teraz jesli juz musze to aplikuje.A potem sie obawiam czy znowu dziadostwo nie wroci.