reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Dzien dobry :)**

kasiol jak dzis temp.??? Czy krwawienie zmniejszylo sie ??

patu$ trzymam mocno &&&& zeby @ Cie ominela :-)

natka oj tak, dzien byl na prawde meczacy ufff...owulacja u Ciebie chyba jeszcze nie, prawda ?

Milego dzionka :*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki :*

Kasiol ponawiam pytanie Nuuuśki- jak tam dzisiaj?

Nuuuśka owu jeszcze chyba nie, choć temperatura mierzona po krótszym niż zwykle śnie- bo spać poszłam dopiero koło 1, a zwykle 22-23. No ale nic nie dodawałam do pomiaru, najważniejsze, że były 4 h nieprzerwanego snu :-) a poza tym wydaje mi się, że dziś coś się z tej owulki kroi bo rano miałam dziwny silny ucisk w podbrzuszu (choć nigdy wcześniej tak nie miałam) a teraz jajnik strasznie boli, nie mogę się w pełni wyprostować nawet. Zobaczymy jak jutro tempka, a w środę i tak monit więc będzie pewność czy udało się owulkować bez pregnylu :-)

Doberek...

Wlasnie wrocilismy z gieldy :) Okupieni na zime czyli jeden krok do przodu.

Dzis termin @ ktorej nie ma...objawow brak jak do jutra sie nie pojawi to zatestuje jutro :) Bylam w rossmanie i trzymalam test w reku ale mysle nie nie dopiero jutro kupie...

Patu$ kochana, trzymam więc kciuki żeby @ się nie pojawiła :* i czekam z niecierpliwością na jutrzejszy wynik testu :-)
Ja dziś właśnie też zbieram się na małe zakupy i mam nadzieję choć trochę się obkupić :-)

Patus ja rowniez trzymam kciuki by @ sie nie pokazala. A powiedz mi Ty wiesz kiedy mialas owu ? Czy nic nie wiesz...

Dziewczyny probuje wybrac imie dla chlopca..
Emil, Marcel, Gabriel(chyba odpada bo w uk Gabriel to dziewczyna ??), Julian, Filip badz Philip, Maksym badz Maxym..
Chyba jednak zostanie Emil..hmm

Patuska no wlasnie wybor bedzie miedzy Emil a Marcel...ale jeszcze Kacper I Nathan (Nataniel) ladnie..ah przy Alexie I Vikim mi sie malo imion podobalo...
Alex miao byc Maciusiem a Viki Nicholasem I ma Nicholas na drugie.. bo stwierdzilam ze dziadkowie beda Mikolaj mowic a nie chce dziecku mieszac no I pisownia.. hehe.
Jak zobaczymy malucha to zadecydujemy..w szpitalu I tak bedzie mial baby z moim nazwiskiem na raczce. Wiec zobaczymy ktore imie nam bedzie bardziej pasowalo.

Wczoraj pogladalam zdjecia jak moje maluszki sie rodzily I jak rosly..jejku jakie to wzruszajace..a m oladajac zdjecia stwierdzil ze sie we mnie zako****e ponownie hehehe.

hej,
dziś o wiele lepiej, ale nadal trawa, dupka wzięłam, choc teraz bardziej martwię się czy nie namiesza mi teraz;/ biorąc go nie będzie ovu kolejnego-albo kolejny cykl się wydłuży, jutro dzwonie rano do gina się umówić-zrobi usg i zobaczy czy wszysko się oczyściło;/;/;/;/
chwilami daje rade, jakoś się trzymam , żeby za chwile beczec, bądź łapać zawiechy. Musze wziaść się w garść zanim w pracy sobie jeszcze narobię zaległości.
Patuś trzymam kciuki oczywiście mocno.
Akuku właśnie teraz jeszcze chłopaki imie dla brata pomoga wybrać:)

reklama
My dzis bylismy u Babci, jezusie ale sie obzarlam , az wstyd normalnie, ruszac sie nie da :zawstydzona/y:

kasiol ja nadal trzymam kciuki, czy powtarzalas test czy juz nie ?

patu$ super, ze @ jeszcze nie ma :D A tyle razy pisalas, ze zawsze mialas ja terminowo prawda ?? :happy: Czy jutro bedziesz testowac, czy jeszcze czekasz ?

natka zobaczymy jak jutro temperatura, masz racje, pewnie jutro bedzie spadek, albo i na odwrot, juz czasem nie nadazam za tymi Naszymi wykresami, strasznie pomieszane sa :zawstydzona/y:Ale w koncu musi byc dobrze !

akuku mnie bardzo podoba sie Marcel i Julian :happy: jeszcze troszke i juz maluszek bedzie razem z Wami :)

Do góry