reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
kasiol ja na prawde nie panikowalabym z tymi plamieniami. Wiem, ze latwo sie mowi, ale na prawde wiele kobiet miewa czy to plamienie implantacyjne, czy to we wczesnej ciazy. Temperatura jest ladna, nie spada, tescior wyszedl pozytywny, teraz duzo odpoczywaj, nie stresuj sie i przedw wszystkim ciesz kochana z upragnionej fasolki :tak:

To ja moze z tej okazji zrobie liste ??

LISTOPAD 2013 :

Nuuuśka - termin @ 14.11
natka - termin @
tysia - termin @
patu$ - termin @

STARACZKI ZAFASOLKOWANE :

Akuku - || ( maj )
paulinka - || ( październik )
kasiol - || ( październik )

Ostatnia edycja:
Wiesz Nuuuśka tak też coś przeczuwam że zostaniemy tu we dwie bez ||... Ale chyba i nam prędzej czy później musi się udać...
A co do Twojego progesteronu to pomyślałam że poziom może być podwyższony bo jeszcze pozostałości luteiny masz w organizmie :-)

Kasiol najlepiej zrób betę! Będzie dobrze, zobaczysz :* duphaston jest dobrym lekiem, silniejszym od luteiny więc na pewno pomoże.

Ja mam termin @ na 6.11 :-) och, 3 dni po rocznicy..

Ostatnia edycja:
natka ja tak wlasnie przypuszczam bo juz tylko czworka sie ostala, stawiam ze nastepna bedzie Patrycja, a potem Tysia. My na samiutenkim koncu zostaniemy:zawstydzona/y: Ale jak piszesz, musi sie udac :tak:

LISTOPAD 2013 :

natka - termin @ 6.11
Nuuuśka - termin @ 14.11
tysia - termin @
patu$ - termin @

Akuku - || ( maj )
paulinka - || ( wrzesień )

Ostatnia edycja:
Też coś czuję ze ten cykl będzie szczęśliwy dla Patu$ki, "kolejność" obstawiam dokładnie taką jak Ty :tak: ale myślę że się szybko uda bo przecież już tyle niepowodzeń było... I wątek zmieni się ze staraczek w szczęśliwie zafasolkowane :-)

Kasiol Świetne wiadomości:)))) Gratuluję kochana:) Leż i odpoczywaj:) Jeśli to jest podbarwiony śluz to pewnie implantacyjne jeszcze albo plamienie w terminie @. Mnie z Mikołajem brzuch bolał non stop. I w sumie mniej się wtedy stresowałam, bo wiedziałam, że macica się rozrasta:) Teraz za to nie boli, więc już się bałam, że pozamaciczna...

Aha Nuuśka mi dwie kreski we wrześniu wyszły:))) Więc jeśli mogłabym prosić o poprawkę na liście:)

reklama
ojej jakie piekne wiesci od samego rana czytam:)

Natka piekny pecherzyk jak na 10 dc :) Kochajcie sie jak tylko macie ochote :)

Kasiol piekna kreska mimo ze slaba,moze hormon malo przyrasta,nie bede ci pisac zebys nie panikowala bo ja bym srala ze strachu jakbym plamila po pozytywnym tescie. Ale mysle ze dupek zacznie dzialac dzis i tempka pojdzie w gore :)

A co do kolejnosci zaciazen to ja cos Wam powiem,w jakiej kolejnosci nie wazne,azne zeby wszystkie :)
Chociaz ja i tak uwazam ze przez dwa lata nam nie wyszlo to dlaczego teraz mialo by sie udac?? No wlasnie wiec Wy sobie zaciazajcie a ja poczekam :)

LISTOPAD 2013 :

Nuuuśka - termin @ 14.11
natka - termin @
tysia - termin @ 23.10
patu$ - termin @ 20.10

Akuku - || ( maj )
paulinka - || ( wrzesień )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry