reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka zrobilam, po 18. Druga krecha byla wyraznie widoczna ale ciut mniej niz rano. Ale widoczna byla. Nic z tego nie rozumiem, choc mam chyba wrazenie ze lepiej jest nie wiedziec :blink: Wtedy czlowiek mniej mysli. Jednego czego jestem pewna to to ze to wszystko za sprawa ziolek.
Chyba najlepiej wszystko sie wyjasni w dniu kiedy pojawi sie @ ( jesli jesli ... :blink:)wtedy bedziemy wiedziec kiedy byla owu.

Zmykam dzieczynki, dzis wieczor z zurawinowym Reeds-em :happy2: obrobilam wszystkie okna, kurze, pranie i padam na ryjek .Milego wieczorku :*

reklama
Nuska no ja tez mialam sie dowiedziec kiedy owu byla po tym kiedy @ przyjdzie i sie nie dowiedzialam...tego Ci zycze wlasnie , zebys sie juz nie dowiedziala.

Witam ;)

Wczoraj byłam na szkoleniu a potem jeszcze u szwagierki. Jak wrocilam do domu to padalam na twarz. a dzis caly dzien na budowie.

Śmiałyście sie ze wróżka bo wiem kiedy @ przyjdzie. To cos wam napisze. Przed matura z j.rosyjskiego miałam przecucie jakie bede miała pytanie opisowe. Te opisówki byly najgorzsze, bo to długie wypowiedzi, wymagajace wiedzy i specjalnego slownictwa. Mielismy liste 90 pytan, Na maturze losowalo sie 1. Ja nauczylam sie tylko jednego pytania - tego co do ktorego mialam przeczucie. No i mailam to pytanie ;)

Ziółka przyszły. W smaku ok. tylko strasznie sie chce po nich siku. Wam tez?

Kasiol - tez slyszalam o tym przesądzie że kobieta w ciazy nie powinna trzymac dziecka do chrztu. Osobiscie w to nie wierze, ale pozostaw wybór rodzicom dziecka. Ja miałam byc chrzestna, po czym okazalo sie ze jestem w ciazy no i chrzestna wymieniono.... Nie mam absolutnie tego za zle.

hej dziewczynki :*

akuku mam nadzieje, ze kiedys to sie spelni, szybciej lub pozniej, ale sie spleni :* Jak sie czujesz w ogole ?

paulinka 500 stron :happy2: oj tak dla mnie od dawna jestescie jak rodzina, ktorej zreszta nigdy nie mialam, zaluje ciagle ze nie mieszkamy blizej siebie, ale wierze ze konteplacje Naszych zazylych relacji uda sie kiedys realizowac w realu :wściekła/y:

tysia mnie po Nich raczej nie chce sie zbytnio sikac, bo pije i ide spac :happy2: i przesypiam cala noc :)

Milego dzionka :*

Nuska no ja tez mam nadzieje ze szybviutko sie uda, ba ja to wiem...zobacz na mnie dwa lata staran i udalo sie samo, nawet nie wiem dokladnie kiedy.

Jesli chodzi o mnie to wczoraj juz mnie gardlo nie bolalo a w nocy obudzil mnie bol gardla (a ze oddychalam nosem to nie od zaschniecia) I xnowu gardlo boli. A tez robilam onhalacje 2razy, 2razy zabek czosnku na kanapke, syrop z cebuli 3razy I paracetamol, plucze gardlo szalwia I doopa...
Mialam jechac na ryneczek ale odpuscilam. M sam pojechal :p wlasnie dzwonil ze oglada spioszki dla maluszka, tylko powiedzialam by bral uniwersalne a nie wszystko niebieskie.

Za tydzien duzy rynek ktorego nieodpuszcze I kurka pojde chocby nie wiem co !!!

Ilez mozna chorowac co ?? Glodna jestem I czekam az m wroci ze swiezymi buleczkami ;-)

hej
akuku ale Ci zazdroszcze tego targu:) uwielbiam szperac :) ciesze sie ,ze przeziębienie powoli odpuszcza!!!!:)

nuśka oby ten cykl byl taki jak pisze akuku:)
u mnie dzis wielki szok :szok: od 3 dni tempka taka sama 36,52 ;/ nie wierze w ovu w tym cyklu-skoro zeby byla musi byc skor o 0,2 to musiałobybyć 36,72 :no:a byłam przekonana ,ze skoro ostatnio była póxniej teraz będzie wcześniej a tu dupa blada

Moj m dzis byl na rynku I kupil.troche spiochow dla maluszka. W wiekszosci uniwersalne I chyba ze 3 szt. Niebieskie. Wszystko slodziutkie niektore sa tiny baby, niektore newborn I na 0-3. zrobie zdjecia ale teraz leze w lozku. A i w wiekszosci maja odrazu niedrapki wiec nie bede juz kupowac niedrapkow oddzielnie, zreszta one sa mniej bezpieczne bo maluszki maja odruch ssania i moga zacisnac i sciagnac i tak trzymac w buzi...

Kasiol kochana to ze ostatnio mialas pozniej owu nie oznacza ze teraz bedziesz miala wczesniej... Ja kiedys mialam owu w 12-14dc a pozniej nawet w 18 wiec roznie bywa. Ja trzymam kciuki zeby owu byla i na pewno bedzie na dniach.

akuku powiedz mi o chodzi mi to po glowie caly czas, co to wlasciwie jest ten ryneczek ?? domyslam sie ze po prostu miejsce gdzie ludzie wystawiaja na sprzedaz rozne rzeczy zarowno nowe jak i uzywane tak ? Uwielbiam takie rzeczy, niestety u Nas takie kiermasze sa tylko w Swieta :zawstydzona/y:

kasiol a ja mysle ze owu jeszcze przed Toba, to ze ostatnio mialas pozniej wcale o niczym nie swiadczy, widzisz jak od marca mialam owu kolo 17 dc, w poprzednim cyklu w 18dc a terach bach prawdopodobnie w 14. Chyba nigdy nie jestesmy tego w stanie przewidziec w 100% bo Nasz organizm jest bardzo omylny :blink: choc moze to i dobrze, powiem Ci, ze im mniejsza blokada psychiczna tym lepiej, a niestety same siebie nakrecamy i myslimy, a jak spotyka Nas taka niespodzianka jak u mnie np czuje sie spokojniejsza bo nawet nie licze ze moglo sie udac, bo owu ominelismy w przytulankach.

Milego wieczorku :*

reklama
Witam.

A co tu takie pustki?

Sluchajcie, miałyście po ziólkach jakieś inne @ niz zwykle? U mnie ostatnio @ trwała najczesice 2 dni intensywnie, a potem jeszcze 1-2 dni plamenia i wsio. Dzis mam 3 DC i @ mi sie rozkręciła jak nigdy, skrzepy jakies i te sprawy....Jakby mi te ziólka wymiotły wszystko ze środka :baffled: Mam nadzieje ze jutro bedzie juz spokojniej.

Akuku - pochwal sie kiedys zakupami ;) Uwielkbiam rzeczy dla maluszkow ;) Ale sobie obiecalam ze nic nie ebde kupowac poki nie ebde w ciazy i nie bede znala płci. Co nie przeszkadza mi w ogladaniu tych ciuszkow jak jestem na zakupach ;)

Do góry