reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Co za dzień... Mam dziś wszystkiego dość i brzuch nadal boli :-( dobrze że zaraz do domu. Idę spać i nie wstaję do rana! Ehh... A poza tym nic już nie rozumiem z tego mojego pochrzanionego wykresu...
Mam nadzieje że u Was lepszy dzień :*

Przyszlam zameldowac ze skierowanie mam, ale zabieg przesuneli na 5 wrzesnia bo radiologa 3 nie ma ;/ no ale chcoaiz zalatwie sobie ten PUP we wtorek na spokojnie

natka u mnie troszke lepiej, bylam w MOPS-ie, zlozylam wniosek, mam dowiezc tylko to zaswiadczenie od komornika i z glowy na kolejny rok.
Poza tym w koncu weekend wolny wiec wreszcie pospie jak czlowiek, od poniedzialku Olusia wraca do szkoly wiec zacznie sie mlyn na nowo :szok:

patu$ czyli o dwa dni, ale to i tak w przyszlym tygodniu, dwa dni przed moimi urodzinami wiec musi byc wszystko ok :* !!

Patuska toc to 5 jest na dniach.

Nuska Ty masz ur. 7.09?? A ja mam 11.09 :p

Ja przespalam pol dnia widac organizm potrzebuje. m moj kochany zrobil obiad, no i pycha byl, wiec sie mi wiecej nie wykreci :p nie zartuje jesyem wdzieczna ze mi pomaga, bo teraz jak teraz ale on ogolnke duzo w domku robi i przy dzieciach.
Tak wiec zjadalm ale sie nie najadlam? Ja nie wiem jakies smieciowisko mi sie w brzuchu robi.
Moge wrzucac a nadal pusto :p

Alex w szkole zadowolony (tylko czemu nie maja tam zabawek??) Hehe. Ale ogolnie mu sie podoba.
Maja fajny system nauczania. Literki ich ucz w taki sposob ze nauczycielka puszcza na tablicy dotykowej np. o literce s i tam wychodzi waz i mowi sss sss sss , pozniej jakis filmik co ten waz robi, jakas chwila grozy byla, a potem jakas pani albo pan w tym filmiku mowia o tej literce i wypowiadaja inne slowa ktore maja te literki. Bylam w szkole na ostatnich 20 min. zajec z dziecmi i podoba mi sie to. No i maja tez tak ze jak jakies dziecko czegos nie rozumie to powtarzaja tak dlugo az zrozumie (ale to juz pozniej)a tetaz to taka nauka przez zabawe, dzieki czemu dzieci chetnie chodza do szkoly.

Akuku ciesze sie ze m ci pomaga,teraz potrzebujesz pomocy.

W ogoel jak sie czujesz kochana? Opowiadaja jak znosisz jakby nie patrzyl polmetek:)

Natka wiem jak sie czujesz ja przez pierwsze dwa dni z lozka bym mogla nie wychodzic.

hej dziewczynki :*

Weszlam sie przywitac, dzis pracowity dzien - musze umyc okna, zaraz sie za to zabieram :baffled: nie znosze swoja droga, ale coz.
Na wykres juz w ogole nie patrze, nic z Niego nie wiem powiem Wam. Jedno jest pewne - miesiac w kiszke,bo seksowanie w ogole nie w dni kiedy trzeba bylo,a owulacja jest zagadka. Bo jesli nie bylo jej w 11dc, a raczej nie to musiala byc w 14dc, bo wtedy jajniki pobolewaly i tescior byl wyrazny.

Milego dzionka :*

reklama
Patuska a dziekuje, gdyby nie choroba i biodra to ok. choc biodra ostatnio nie bola bo leze caly czas.
Wczoraj kupilismy kolyske dla bejbika , wiec duzo nam nie zostalo. Tzn. wozek trzeba kupic, posciel do lozeczka i kolyski, ciuszki jakies, pieluchy tetrowe i takie duperele, choc pewnie sie uzbiera. Swoja droga musze sobie liste zrobic.
z jednej strony nie moge sie doczekac stycznia a zdrugiej mi czas przez palce leci. Ciekawa jestem czy maluch biedzie styczniowy czy jeszczs grudniowy. Tedmin mam na 17.01 ale Viki rodzil sie tydzien przed terminem, a nie wiadomo jak teraz bedzie. Choc wolalabym rodzic w styczniu :-) , tak wiec na swieta sie przemsczac nie bede i napewno zadnych pozadkow swiatecznych, ani wielkiego gotowania nie bedzie. Chyba ze mama przyleci i mi pomoze.

Ahh zeszlam z tematu. nie wiem czy pisalam ze maluch na usg byl ulozony przewaznie tylem do mojwgo brzucha wiec kopie po kregoslupie. Ale od 3 dni jakoz czuje czestrze ruchy puki co jeszcze niedokuczliwe :-)

Do góry