reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Witam wieczornie.

Natka - trzymam kciuki. Kiedy testujesz?

Paulinka, a ty kiedy testujesz? Też masz ładnie wysoko temp. Trzymam mocno kciuki ;)

Nuuuska - :szok::angry::angry::angry::baffled: no to ci sie gin trafił......Ciekawe dlaczego ma dobre opinie.... Oby wizyta u tej ginki nie była potrzebna, podobnie jak monitoring cyklu ;) czyli obys w koncu zobaczyla II :-):-):-)

Dobrej nocki ;)

reklama
Mnie wydaje sie ze owu jeszcze nie bylo jak i miesiac temu, bo wtedy byla podobna sytuacja.
Zawsze przed owulacja mam przedowulacyjny spadek, potem dwa -trzy dni wzrostu i kolejny spadek. Dzis temp. poszla lekko w dol, wiec zobaczymy jutro, jak na faze lutealna temperatura jest dla mnie za niska, tescior byl ladny, ale krecha jeszcze na pewno jeszcze nie owulacyjna,a dwa dni temu nawet cienia cienia nie bylo. Pecherzyk widzialam patu$ tak tak, byl ladny okraglutki taki jak poprzednio, z tym ze wydaje mi sie troszke wiekszy. Na lewym jajniku duzo malych pecherzykow.

Nuuuśka kurde no co za gin!!! Faktycznie może warto mimo wszystko spróbować wrócić do tej babki. Co do euthyroxu to zazwyczaj zapisują go na problemy z tarczycą, też go brałam. W sumie powiedział Ci t co już wiedziałaś- że najlepiej by tsh bbyło w granicach 1-2...

U mnie temp zaburzona. Jestem dziś nieprzytomna bo pół nocy nie spałam.

hej
nuśka jestem w szkou, ale dlaczego mnie to nie dziwi...my jestesmy już po 1,5 roku starań i usłuszałam ,że mamy dać spokój na jakis czas-taka recepta:) oni nie zrozumieja co my czujemy, dla nich to kolejny pacjent kolejny zysk, niestety;( powiedz mi czy biorąc ten eutyrox mozesz starac sie dalej o dziecko? czy musisz zroboc jakąś przerwe? dobrez ,że chociaż pęcherzych jest i lada dzień pęknie!!!20 mm to czas na niego:)

natka głowa do góry!!!

miłego dnia:) i czekam w końcu na jakieś dobre wieści:)

Nuuska jak byl okragly to napewno jeszcze nie pekl. Po owulce pecherzyk przybiera ksztalt takiego poszarpanego lekko nei ma dobrze zarysowanego konturu.

Natka widze tempk aleci mimo zaburzenia, szkoda

patu$ tak, byl na pewno okragly moze troszke jajowaty, ale wyraznie zaznaczony, wiec tu przyznalam mu racje Kochana. Na pewno nie byl poszarpany, wyraznie go widzialam.

natka wydaje mi sie, ze wroce do Niej,bo ona na prawde byla konkretna, rzeczowa, wszystko wytlumaczyla, wlacznie z tym co, jak i kiedy. Mowila dokladnie kiedy wedlug Niej owu, i w ogole czulam sie zaopiekowana, moze nie w 100% ale na pewno bardziej niz u poprzednikow. Musze tylko dogadac sie w kwestii finansowej, bo liczy troche za duzo. :no:
Twoja temperatura mimo ze zaburzona nadal bardzo ladna. Kiedy ewentualnie testujesz Kochana ?

kasiol nic nie powiedzial ze jedno wyklucza drugie, powiedzial tylko ze po min. 2 tygodniach brania go powinnam powtorzyc sobie TSH, ale nie wykluczyl staranek, mysle, ze jesli ma pomoc, to pewnie w niedlugim czasie od brania go, zacznie obnizac poziom tsh.
A co do lekarzy....mnie juz slow brakuje, bardzo wielu a nawet wiekszosc podchodzi do sprawy bardzo mechanicznie niestety a na Nas nie patrza jak na osoby starajace sie, czujace tylko jak na kolejny zarobek.

U mnie tempka baardzo w dół, więc nie było sensu nawet testować. W sumie to wiedziałam na jakim poziomie będzie dzisiejsza tempka już wczoraj wieczorem, bo bóle menstruacyjne mnie chwyciły (.)(.) przestały boleć i włączył mi się nerw przedmałpowy:) Walczymy dziewczynki dalej:))

Dzien dobry.

U mnie nadal ani @ ani objawów ciazowych. 31 DC. stwierdzilam ze jak cos najwczesniej zatestuje w poniedzialek o ile dalej @ nie ebdzie. Bo cykle 33 dniowe czasem sie trafiały. No chyba ze zrobie test zeby juz na spokojnie czekac na @. Ja obstawiam ze pojawi sie jutro, bo na szkolenie jade wiec musi byc jakies urozmaicenie.

reklama
Kurde Paulinka... Szkoda ze tempka poleciała :-( ale nie załamujesz się i to dobrze :-)

Tyska- zatestuj jutro, jeśli się udało chociaż bledzioch powinien się pojawić.

Nuuuśka, Patu$ka dzisiejszej tempki w ogóle nie liczę bo mierzona po niecałej godzinie snu- wczesniej z półtorej godziny leżałam i gapiłam się w sufit bo nie mogłam spać :/ takze mimo wszystko nie sugeruje się nią. Ale i tak czekam na @ bo juz kolejny dzień czuje że nadchodzi mimo że coś się nie pojawia.

Do góry