reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuuuśka matko, jak ten czas leci! Już jutro wizyta u endoginka... Ja też trzymam kciuki :*

Patu$ka zawsze to jakiś plus że Ł mniej pali! A wyniki będą na pewno ok, zobaczysz :* bądź kochana dobrej myśli :*

Uciekam kochane, pora odpocząć bo straszny ten dzień.. Miłego wieczoru :*

akuku pomaga moczenie stóp w goracej wodzie z solą:) brzmi niewiarygodnie-ale kiedys byłam mega chora a nie mogłam nie isc do pracy, moczyłam nowi w takiej wodzie, do tego kanapka z czosnkiem-i pomidorem i paracetamol-teraz dodałabym z 5 na raz witamin c, na drugi dzień bylo o niebo lepiej:)
natka paulinka czekam na to co przyniejsie kolejny dzień-natka akuku tez miała spadek, nie chce robic nadzieji -ja na waszym miejscu zatestowałabym żeby nie miec nadzieji-test już by wyszedł...
tyśka a co tam u Ciebie dobrego?
patuś trzymam kciuki za wizyte, za twoją nuśka też:) kiedys pracowałam u komornika, nie dość ,ze zawiłe procedury to jeszcze nastawieni na własny zysk;/

Akuku - ja robie syrop na oko. Mniej wiecej pół szklanki wody, 2-3 duzy łyzki miodu, 6 ząbków czosnku (duzych, prawdziwego czosnku, a nie chinskiego). Mozna tez dodac cytryne. Wszystko blenderuje i wstawiam do lodówki i do tygodnia u mnie stoi.

Na katar cos mi się kojarzą inhalacje z majeranku - dziewczyny jak byłam w ciazy to polecały......Poszukaj, bo ja cos mogłam pokręcić, sama nie korzystałam.

KAsiol - dzieki ze pytasz. UI mnie @ brak, Objawów ciązy brak. Dzis 28 DC więc @ max do piatku przyjdzie,. Jak znam zycie to w piatek bo na szkolenie jade.....

Za to mam awizo na ziółka które zamówiłam ;) Takze lece jutro odebrac i czekam na @ zeby zaczac pic ;)

A ja właśnie odcedziłam sobie ziółka- czekałam na nie jak na szpilkach, bo tak chce mi się spać, że szok- no i oczywiście machnęłam ręką i wszystko wylałam... Nie dość, że teraz czekam kolejne 30 minut to jeszcze sprzątania miałam... Ehhh... Ja ewentualnie zatestuję sobie w czwartek. W sumie to i tak wiem jaki wynik, ale, że testować lubię to sobie teściora walnę:)))) W tym miesiącu taktycznie kupiłam tylko pięć, bo jak mam 10 to i 10 w jednym cyklu wytestuję:)

Jeju dziewczyny, nic z tego wszystkiego nie rozumiem! Wczoraj byłam pewna że zaraz dostanę @, ale nie przyszła na razie. A dziś- tempka do góry, test negatywny... Naprawdę nic z tego nie rozumiem! :szok:

hej kochane :*

natka a ja wczoraj tak myslalam, ze moze ona jeszcze podskoczy, ze moze ten spadek to wiesz co..:blink: kurcze ale nie bedziemy sie nawzajem nakrecac bo wiem jakie to szkodliwe, jesli jutro gwaltownie temp. nie poleci to moze .. ? Tak Ci tego zycze, zreszta kazdej z Nas tu, pojecia nie macie jak bardzo.

patu$ dzieki Ci Kochana :** ja wiem, ze na pewno wszystko sie uda, tylko do sprawy trzeba podejsc na spokojnie, ale doszlam tez do tego, ze moj spokoj, wynika rowniez z faktu dobrego zaopiekowania przez lekarza a tego kurcze na razie nie doswiadczylam :dry: Chce sie dzis glownie dowiedziec, czy ta moja skaczaca tarczyca rzeczywiscie nie jest zbyt wysoka jak na starania bo 3 to wedlug mnie juz troche zbyt wysoko, choc wiadomo ze jak sie ma zajsc w ciaze to sie zajdzie ale warto to skonsultowac.

akuku jak sie dzis czujesz ?? Lepiej choc troche ??

tysia super ze ziolka juz dotarly :) Bedziemy juz trzy :happy2:

Natka hmm widzialam ze masz zmienna faze lutealna nawet do 15 dni wiec czekamy daldj. Zycze Ci zeby sie udalo, ale jesli @ ma przyjsc to jak najszybciej zebys mogla zaczac kolejny cykl...

Nuska zycze dobrych wiesci u edndo ginka.ja juz nie wiem jak sie czuje, wszystko mnie boli..ale dzis przesypialam po 2 godz. Szlam do lazienki odkrztusic co scieklo, siku, napic sie, cos na gardlo psiknac, wyplukalam tez rumiankiem dwa razy... Spalam cala noc ma wznak bo tak mialam jedna dziurke odetkana, ale w ciazy nie powinno sie tak spac... I teraz sie martwie...
Nie wiem czy brac paracetamol przed usg, czy maluch przez to nie bedzie spal...ahh za 3 godz. Mam3 godz. Do usg, ide sie nafaszerowac, syropem z czosnku, cebuli, paracetamol.
Milego dnia laseczki.
Ps sorki zd jak tak o tej chorobie,ale serio ja sie tak zle niepamietam kiedy czulam.

reklama
Do góry