natka JA CIE BARDZO PROSZE !!! Ty sie nad Nami nie znecaj, tylko jutro z rana siuraj co jak co ale nawet na 25 przy takiej temp. cos juz powinno wyjsc chocby slaba krecha ale powinna wyjsc :-) !!
Co do dentysty, to ja jestem druga
Cale zycie chodzilam do swietnej dentystki, zreszta przyjaciolki mojej Babci, do tej pory od malego leczy Olusie ( na kase robi jej plomby swiatloutwardzalne
) i nikomu innemu bym jej nie powierzyla. Niestety teraz do Niej to dosc kawalek, bo mieszkamy w Katowicach a ona przyjmuje w Bytomiu, ale Olusia raz na pol roku regularnie do Niej jezdzi, malo tego, jak trzeba bylo zeba wyrwac to Ola nawet nie mrugnela ani nie jeknela, super babeczka na prawde i ma swietne podejscie do dzieci !! :-) Ostatnio Ola przywlokla od Niej bobra z malina w rece bo ta specjalnie dla Niej kupila
znaczy sie maskotke
Tylko ona u siebie nie ma takej aparatury do usowania 8 takze u Niej odpada, w gre wchodzi tylko Klinika badz Szpital :/
patu$ ale Ty mialas w znieczuleniu ogolnym ? Bo to ze wyrywaja na kase to ja wiem, mnie chodzi o rodzaj znieczulenia bo za miejscowe sie chyba wszedzie nie placi, licza sobie za ogolne, a ja prawdopodobnie w takim bede musiala miec robione, a kurde jakby trzeba bylo wybulic za samo znieczulenie to bym jeszcze zniosla, ale jak mi Paniusia powiedziala ze od 150zł wzwyz licza od jednego zeba to dziekuje bardzo. Zbankrutuje predzej
Jutro musze probowac sie dodzwonic do Chirurgii Szczekowej u Nas w Katowicach.
Dzis byl zalatany dzien...uch. Bylismy u laryngologa z Ola, bo pisalam Wam ze 20-go mamy kolejny drenaz, dzis wizyta kontrolna, pod koniec tyg. musze dzwonic zeby zapisac sie na kontrol.badanie sluchu i potem 16-go przed samym zabiegiem na wizytke jeszcze. Juz sie denerwuje a co bedzie potem . Na szczescie teraz dren pojdzie tylko na lewe uszko, prawe zaczelo samodzielnie pracowac
Dzielna dziewczyna z tej Naszej Oli.