reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
To i tak dobrze że udało Ci się trafić na takiego stomatologa.z którego jesteś zadowolona- zawsze jakiś pieniądz w kieszeni.

Ja się z godzinkę zdrzemnęłam i trochę mi lepiej :-) przede wszystkim nie jestem już tak zmęczona i generalnie samopoczucie też lepsze :-)

natka JA CIE BARDZO PROSZE !!! Ty sie nad Nami nie znecaj, tylko jutro z rana siuraj co jak co ale nawet na 25 przy takiej temp. cos juz powinno wyjsc chocby slaba krecha ale powinna wyjsc :-) !!
Co do dentysty, to ja jestem druga :) Cale zycie chodzilam do swietnej dentystki, zreszta przyjaciolki mojej Babci, do tej pory od malego leczy Olusie ( na kase robi jej plomby swiatloutwardzalne :tak:) i nikomu innemu bym jej nie powierzyla. Niestety teraz do Niej to dosc kawalek, bo mieszkamy w Katowicach a ona przyjmuje w Bytomiu, ale Olusia raz na pol roku regularnie do Niej jezdzi, malo tego, jak trzeba bylo zeba wyrwac to Ola nawet nie mrugnela ani nie jeknela, super babeczka na prawde i ma swietne podejscie do dzieci !! :-) Ostatnio Ola przywlokla od Niej bobra z malina w rece bo ta specjalnie dla Niej kupila :wściekła/y:znaczy sie maskotke ;) Tylko ona u siebie nie ma takej aparatury do usowania 8 takze u Niej odpada, w gre wchodzi tylko Klinika badz Szpital :/

patu$ ale Ty mialas w znieczuleniu ogolnym ? Bo to ze wyrywaja na kase to ja wiem, mnie chodzi o rodzaj znieczulenia bo za miejscowe sie chyba wszedzie nie placi, licza sobie za ogolne, a ja prawdopodobnie w takim bede musiala miec robione, a kurde jakby trzeba bylo wybulic za samo znieczulenie to bym jeszcze zniosla, ale jak mi Paniusia powiedziala ze od 150zł wzwyz licza od jednego zeba to dziekuje bardzo. Zbankrutuje predzej :zawstydzona/y: Jutro musze probowac sie dodzwonic do Chirurgii Szczekowej u Nas w Katowicach.

Dzis byl zalatany dzien...uch. Bylismy u laryngologa z Ola, bo pisalam Wam ze 20-go mamy kolejny drenaz, dzis wizyta kontrolna, pod koniec tyg. musze dzwonic zeby zapisac sie na kontrol.badanie sluchu i potem 16-go przed samym zabiegiem na wizytke jeszcze. Juz sie denerwuje a co bedzie potem . Na szczescie teraz dren pojdzie tylko na lewe uszko, prawe zaczelo samodzielnie pracowac :blink: Dzielna dziewczyna z tej Naszej Oli.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka ale się nacierpi ta Wasza Olcia... Ale najważniejsze że dzielnie to wszystko znosi, no i że prawe uszko zaczęło pracować :-) a co do zabiegu to wiem że łatwo powiedzieć, ale nie denerwuj się kochana :* będzie dobrze, nie ma innej opcji- MUSI być dobrze :-) :*

Co do testowania to nic nie mogę obiecać- wszystko zależy od jutrzejszej tempki. Choć bardzo bym chciała żeby nie spadła i żeby ten cykl był szczęśliwy, to jednak niestety nadziei mam coraz mniej. Nie dość że całe popołudnie było mi niedobrze , to jeszcze zaczął mnie brzuch boleć i to tak dziwnie bo nie samo podbrzusze tylko bardziej okolice pępka. Obawiam się że @ zbliża się wielkimi krokami :-(

Miłego wieczoru dziewczynki :* ja uciekam pod prysznic i do łóżka :-) dobranoc :*

Nuuuska znieczulenie miejscowe,gorne wytrzymasz a dolne to ja tez nie wiem jak bym chciala. Jak sa dobrze polozone nie zaiwniete korzeniami to nawet idzie szybciej niz inne zeby.

Dzwonil do mnie lekarz i sluchajcie to jest zloto czlowiek. Badanie na 3 wrzesnia to pewne w piatek po skierowanie mam isc bo zapomnial mi dac. A najlepsze to ze na 3 tez mam wizyte w PUP i u nas pisalam wam jaka mamy dyrektorke nic jej sie nei podoba. I nie wiedzialam co zrobic ja rano zadzwonilam zapytac co musz eim zaniesc zeby rzelozyli mi wizyte. A pan doktor poszedl do neij osobiscie zapytac co i jak:szok::szok::szok::szok: wyobrazacie sobie? Sam sie pofatygowal w mojej sprawie do Urzedu Pracy

Patuska super lekarz, serio. Tylko pozazdroscic. Fajnie ze zab usuniety.

Nuska ja mialam usowana 8 z znieczuleniem miejscowy, ale gorne I tez sie balam ale to nie jest straszne. Pol minuty I zeba nie ma.

natka trzymam kciuki za jutrzejsza tempke. I tescik ja bedzie ladna ;-)
Dzoewczyny nie mam sily pisac, przespalam sie troche ale jak juz zasypialam gardlo mnie mega rozbolalo... Wstalam I zaraz umre chyba. Z nosa sie leje I gardlo zawalone :/:/
Pije herbatke z cytrynka I miodem, zrobilam sobie ihnalacje I nic nie dalo :-(
Najgorsze ze m tez sie zle czuje I ja nie wiem noo... Ehh

Milej nocki

patu$ kurczaczki ale ja Ci zazdroszcze tego lekarza !! :-) super sprawa trafic na opowiedniego czlowieka na odpowiednim miejscu a opieka z jaka widac traktuje i obejmuje pacjentow jest na prawde godna wielkiego podziwu :tak: 3 wrzesien to juz niedlugo aj aj za tydzien, bede mocno trzymac za Ciebie kciuki Kochana :*

natka czekam na informacje :-) oczywiscie same pozytywne :*

akuku dzie bede dowiadywac sie odnosnie tych 8 ale jestem zdecydowana w koncu sie za Nie wziasc bo ilez mozna odwlekac..:no: super ze Viki juz nauczony na rowerku jezdzic, Ola wstyd sie przyznac ale dopiero w tym roku w pelni nauczyla sie na dwoch kolkach jezdzic :wściekła/y:

reklama
Do góry