reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

U mnie tempka w dól... teraz będzie ładnie sobie leciała aż do 01,09. Do tego podbrzusze przestało boleć Tysia ja w pierwszej ciązy też robiłam test tydzień po terminie @ bo objawy jak najbardziej okresowe były i w sumie nie wierzyłam, że mogłoby się udać za pierwszym razem...Natka Twoja tempka jest genialna:) Fasolą pachnie jak nic:)

reklama
Dziękuję dziewczynki :-) no ale tak jak mówiłam, na razie czekam :-) będzie co ma być. A same wiecie że czasem bywa że wykres piękny a @ przychodzi... Także zobaczymy :-)

Paulinka spadła ale nadal wysoko więc jeszcze wszystko moze się zdarzyć :*

A co do latania do wc to ja też od dwóch dni sikam jak najęta :p ale u mnie to żaden znak bo zawsze tak mam przed @ :-)

paulinka a moze wcale nie spadnie wiec nie kracz :-) bo tempka nadal bardzo ladna :)

natka Ty jutro testujesz Kochana tak ??? kurde kurde bede trzymac kciuki choc ja wierze ze to fasolek :tak:

patu$ o kurcze :/ biedna Ty...mnie od tygodnia tak napierdziela 8 gorna ze wariuje powoli i dojrzewam do pojcia do dentysty. Dowiadywalam sie juz nawet co jak i gdzie i ceny kosmiczne sa :no: mam do usuniecia trzy 8 dwie dolne i jedna gorna po prawej stronie, problem w tym ze dolne nie wyrosly wiec trzeba bedzie ciac dziaslo i zakladac szewki a nie wiem czy dalabym rade w znieczuleniu miejscowym, niestety jak chodzi o zeby jestem straszny cykor i panikarz :zawstydzona/y: Znalazlam Klinike ktora wykonuje te zabiegi w znieczuleniu ogolnym, ale koszt takiego znieczulenia - 250zł + od 150zł wzwyz od zeba :szok: wiec musze szukac dalej niestety

Pewnie sprawa ewentualnego testowania rozwiąże się dopiero jutro, po zmierzeniu tempki :-) ale dowiecie się pierwsze zapewne jakoś po 6.00 ;-)

Bol byl nieziemski.

Nuuska mi na kase chorych gorna wyrwala wiec szukaj na kase. A dolne sa u chirurga szczekowego ale tez mozna na kase chorych w szpitalu.

reklama
Anisen Ty na lutówkach? :-) ale miłe zaskoczenie :-)

Patu$ powiem Ci że to co piszesz to dla mnie coś nowego- nie znałam dotychczas nikogo kto by do stomatologa chodził na nfz i jeszcze był z takiej wizyty zadowolony! Jesteś pierwsza :-) dobrze że udało Ci się na dobrego lekarza trafić. Choć ja bym się chyba na nfz nie odważyła pójść- przynajmniej u mnie.

Ja już po pracy i zaraz się kładę, może uda mi się zdrzemnąć bo kiepsko się czuję :-( kurde, a rano nic mi nie było. Mam nadzieję że nie łapie mnie jakieś choróbsko.

Do góry