reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka pieknie :DDDD !!! maja moc na pewno, tego jestem pewna i ja. To co zauwazylam juz na tym etapie, wydaje mi sie ze stabilizuja pierwsza faze, bo poza 2 tempkami zaburzonymi poki co utrzymuje sie mniej wiecej na jednym poziomie - ponizej 36,3 a to bardzo dobrze :tak:

Dzis zapowiada sie piekny dzionek, ja juz niestety kisze sie w pracy, ale coz poradzic :dry:

reklama
Nuuśka Ty tak graficznie to masz podobny wykres do mojego z pierwszej fazy:)) musiałam wziąć nospę bo tak mnie brzuch okresowo bolał... I tak codziennie... Ziółka albo coś się dzieję...

Mnie brzuch nie boli juz na szczescie od poprzedniego cyklu a byl ten jeden miesiac ze myslalam ze zdechne - od owu do @ bolal cholernie co dzien ... :no: ziolka to raczej nie to.
W tym cykly biore mimo wszystko pod uwage ewentulanosc ze owu moze pojawic sie wczesniej, choc to chyba bylby cud bo od marca nie bylo jej wczesniej niz w 17dc :wściekła/y: ale wszystko moze sie zadzyc:tak: poki co ochota na przytulanki jest duuuuza :-)

Cześć dziewczynki :*

Paulinka piękna tempka :-) oby już taka została! :-)

Nuuuśka dzień w pracy... Ale dobrze że choć dodatkowo płatny :-)
Owu u Ciebie pewnie lada dzień, tempka niziutko więc zaraz zapewne pięknie skoczy!

U mnie tempka podobnie jak we wcześniejszych dniach. Spałam co prawda jakieś 2 godziny krócej ale pomiar wyszedł na tyle ładny, że już nie dodawałam do niego tych 0,2 st.
A poza tym śniło mi się że jestem w ciąży hehe :p chyba podświadomie jednqk o tym myślę :-) pierwszy raz miałam taki sen i był całkiem przyjemny ;-)

Miłego dnia :*

natka KOCHANA UDALO SIE ?????? bo na wykresie masz zaznaczony pozytywny test ciazowy czy ja juz zle widze ???!!!! :-) ej no no no no albos sie pomylila albo nic nie piszesz jeszcze :DDDD !!

Przyzwyczailam sie do pracy w niedziele, bo wiem ze za to jak piszesz, mam dodatkowo placone a ze kasa sie zawsze przyda zwlaszcza ze szkola za pasem, to siedze cicho, choc oczywiscie jak bylo brzydko ostatnio tak teraz piekny dzien a ja w pracy :dry: grr..

Odkopalam Nasza liste :)

Sierpień 2013 :

patu$ka - termin @ 26.08
tysia123 - termin @ 29/30.08.
natka - termin @ 29/30.08

Wrzesień 2013:

paulinka - termin @ 01.09
Nuuuśka - termin @ 16.09
kasiol - termin @ ?????

Ostatnia edycja:
Natka no pisz czy tescik robilas czy to ten sen w koncu ??
Ale chyba sie udalo i baaardzo Ci gratuluje kochana ;-)
Noo jak 10 dpo masz pozytywa to obstawiam dziewuszke u Ciebie ! Gratuluje jeszcze raz.

Nie dziewczynki, nie testowałam :-( musiałam coś źle naklikać jak mi się telefon zawiesił! Pierwsze byście wiedziały bo na pewno bym o tym Wam napisała :-)
Sorki za zamieszanie :*

hej:)
natka, paulinak tempki piękne:) postaram sie je trzymać żeby już nie spadły:)
a ja w nocy rodziłam z siostrą Stasia:) normalnie bóle miałam;/ Mały jest już z nami właśnie zaraz jade go wycałować, Stanisław ma 4050 g i 58 cm długosci:) udało się bez cesarki choć było ciężko,jestem dumna z siostry:)

reklama
Kasiol super! Gratulacje dla Sis :*
Moja kuzynka jeszcze czeka :-)

Z tego wszystkiego chcialam dziś testować przed chwilą ;-) ale nie mam testu 10, same 25 więc nic by i tak nie wyszło :-)

Do góry