reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
patu$ mysle,ze na to na pewno bedzie mial sile :** w koncu to kochana sama przyjemnosc :-) wierze, ze bedzie dobrze !!

natka poczaruje Twoj wykres moze sie uda, zeby i u Ciebie byla piekna owu. Ja dzis juz 4 raz do lazienki lecialam sikac :errr: normalnie albo to ten jeden kubek herbaty tak podzialal, albo mi pecherz nawala :dry:

Tysia 170 m użytkowej i 100 nieużytkowej no malutki domek:)))) Sama mam prawie 170 m i mi się wyaje, że ten dom wielki jest:) He he z tym, że Twój sto razy łądniejszy:))) no i nowiusieńki będzie:)

Patuśka owu!!! Super:) Działaj z Ł jak tylko próg przekroczy:)))

U mnie też chyba owu będzie... Od wczorajszego wieczora tak mnie jajniki bolą, że paść można... Wczoraj wieczorem i w nocy bardziej dawał czadu lewy , a dzisiaj prawy... Aż ciężko kroka zrobić. Normalnie ból przed @ to przy tym pikuś...

patuśka wiedziałam ,że bedzie skok:) oby z ovulką:) moja znajoma pielęgniarka ten cykl co zaszła z córą bzykali sie tylko raz odrazu po @ 5 dc i i tak w ciąże zaszła:) kazała mi przestać liczyc na kalkulatory bo są pstro warte:)( z synem wczsniej sie starali bardzo długo)
nuśśka mój pierwszy objaw z Kalina w ciąży to właśnie częste sikanie:) oby :)

Nuuuśka to czaruj, czaruj :-) oby podziałało :*
A co do latania do łazienki to często jest to jeden z pierwszych objawów fasolci :-) u mnie by to wyznacznikiem nie było bo ja przed @ i tak często latam do wc, ale Ty nigdy o niczym takim u siebie nie pisałaś więc jestem dobrej myśli :-)
I podziwiam że jeszcze czekasz z testem kochana :-D ja przy takiej tempce już bym testowała bo w razie czego zawsze można test po paru dniach powtórzyć :-) ale nie namawiam :*

Tysia oj bedziesz miala...a ile okien luhuhu.
A powiedz mi ile pokoi macie?

Na parterze salon (45 metrów kw), pokój, kuchnia, łazienka i WC, na pietrze 3 pokoje, łazienka, pralnia. Z tym że pokoje mamy po 12-15 metrów kw, nie chciałam takich malutkich, no i szerokie jasne korytarze ;) Mam dosc ciemnych klitek....

Jak wybieralismy projekt to dom wydawal mi sie olbrzymi, a teraz jest taki akurat ;) Zobaczymy co bedzie jak trzeba bedzie go urzadzac a potem sprzatac ;) :-D:-D

A ja dziś znów zmierzyłam moją tempkę i jest jeszcze niżej niż wczoraj.

Zmien termometr ;)

Patuska - to jest nas dwie co dzis beda gwałcic facetów ;) Mój z budowy wroci tez pewnie ledwo żywy. Ale mu nie odpuszcze ;) No chyba ze sama zasne jak wczoraj ;/

Ja też bym już testowała:) Jeśli ten spadek to byłą implantacja to test już by wyszedł:)
Ja też często biegam do wc, ale pamiętam, że na początku ciąży to w nocy dosłownie spałam na muszli klozetowej...

Nuuska ja zamiast testu normlanego bete bym juz zrobila. Z krwi to z krwi,a paskowy na pamiatke :)

A ja tak przegladam wykresy i za kazdym razem przy owulce mam 36.4 st. a potem skok do 36.7-36.8 st.

Boli mnie lewy jajnik,jak ja bym chciala zeby Ł juz tu byl a on kawal w nocy przyjedzie. I mam nadzijee ze hlopaczki wytrzymaly od niedzieli bo az dwa razy dalismy czadu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tysia TO I JA SIE DOLACZAM DO GWATLU :-D bo mnie jakos ochota naszla od paru dni na seksowanie :-) i mam zamiar dzis pozadnie wyuzdac Łukasza jak Ola pojdzie spac :wściekła/y::wściekła/y:

paulinka a ja wole chyba poczekac bo to jeszcze 4 dni do spodziewanej @... i jak mam zobaczyc jedna kreche to wole jak najpozniej sie rozczarowac a poki co pozyc jeszcze troszke marzeniami :-) Ale tak jak pisze, jesli w piatek bedzie nadal wysoko, to chyba skusze sie na betke :happy2:

patu$ no ja wlasnie pisze, ze chyba skusze sie na betke, ale to i tak dzis juz za pozno, jutro Swieto wiec zostaje tylko piatek :ninja2:

natka CZARUJE WIEC !! moze cos uda sie wyczarowac :-)

Ostatnia edycja:
Do góry