reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczyny zapraszam również na wątek: Staraczki 2013

Duża lista staraczek (55), same pozytywnie zakręcone babeczki. Razem raźniej
laugh.gif

reklama
patu$ super !!! a nie mowilam ? :-) chyba ja tez jestem czarownica, bo wiedzialam od razu ze na pewno ten cykl nie bedzie taki stracony jak myslalas !! :-) oby plemniory dotrzymaly Kochana :**

straciatella dziekujemy za zaproszenie, ale ja osobiscie nie wybieram sie juz na inne watki :)

Ostatnia edycja:
Patuska a jednak Twoje jajniki sie zmotywowaly :-)

Nuska kochana tempka przesliczna, ale czekamy na jutro jak bedzie.dalej wysoko.to albo testuj albo czekamy na piatek sobote. Te ostatnie dni sa najgorsze.
Ale my tu trzymamy kciuki oby tescik pokazal 2 kresunie.
No wykres marzenie, ale tak jak mowie moze sie r.o.z.p.i.e.p.r.z.y.c o ziemie.
Musze Cie tu nastawiac !! Choc w glebi serca czuje ze sie udalo. Trzymam kciuki.

witam ;)

Nuśśśka - pięknie idzie tempka do góry. Mocno trzymam kciuki zeby to było to ;)

A ja wczoraj usnęłam zanim G się wykapał, dzis rano zaspalismy, więc zero seksów chociaz to 15 dc ;/ wiec powinnismy dzialac.

Dziewczynki - dom wcale nie taki duzy. Naprawde. Na tej wizyalizacji wygląda na olbrzymi, w rzeczywistoci to tylko okolo 170 metrów pow uzytkowej, plus okolo 100 nieuzytkowej (bede miala co sprzatac ;)

Biore sie do pracy, bo sama dzis jestem i roboty masa ......

akuku wlasnie z tego przyzwyczajenia ze moze sie schrzanic na koncowym etapie, staram sie juz nie nastawiac. Do niedzieli czulam podswiadomie ze sie udalo, ale od niedzieli jakos tak mnie wiara opuscila :blink: Jak piszesz, jutro zobaczymy, jak nie spadnie to i tak chyba poczekam min. do piatku, ale bezpieczniej w sobote zatestowac chyba ze tempka sie wczesniej rozpierniczy.
Biore pod uwage tez taka ewentualnosc, ze jesli bedzie nadal na wysokim poziomie, pojde w piatek na betke, szczerze dosc mam juz tych testow, jakos lepiej mimo wszystko podchodze do badania krwi nawet jesli wynik jest negatywny.

tysia wcale nie tylko :wściekła/y: przy moim mieszkanku 50m2 taki dom to jak palac - na bank bym sie zgubila w srodku :-D

Ostatnia edycja:
Nuuuśka mmm jak pięknie tempka poszła do góry :-) oby tak została :*

Patu$ka a nie mówiłam że jeszcze nie wszystko stracone? :-) super że jajniki ruszyły :*

A ja dziś znów zmierzyłam moją tempkę i jest jeszcze niżej niż wczoraj.

Ale dzis Ł wraca wiec jeszcze go przycisne moze nie wszytsko stracone???

Jeszcze trzy najblizsze pomiary dadza mi pewnosc i w piatek do ginka. No chyba ze znowu sobie dlugi weekend po urlopie zrobi to go zastrzele

reklama
A pewnie, poprzytulać się nie zaszkodzi Patu$ :-)

Nuuuśka nie wiem, niby podbrzusze i jajnik od wczoraj pobolewają ale wiesz jak u mnie wygląda sytuacja z owu bez "wspomagaczy".. Aczkolwiek oczywiście byłoby super jeśli jednak owu :-)

Do góry