reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej dziewczynki! Dziekuje za zyczenia.Kochane jestescie :) Zaliczylam dzis pierwsze poranne mdloscio-rzyganko:szok: Wzielam lutka i wszystko mi sie coflo..bleeeeee

patu$ka oj to ja jestem pewna :-D kiedy robisz tescior ? 7-go ?
W sumie to Tobie się nie dziwie ale sobie tak. Bo od dwóch dni pobolewa mnie brzuch a niedobrze mi tak, ze :confused2:...feee.Teraz siedze i czuje jak mi wszystko w brzuchu wiruje.
Choc niestety, ale może to być wina wirusa - od poniedziałku boli mnie peawe ucho, nie mowiac o katarze i ogolnym do bani samopoczuciu.
Nigdy w jednym sezonie zimowym nie zaliczyłam tyle razy przeziebien co teraz. :no: Masakra jakas.

Tak 7. wtedy bede miec pewnosc zadnych zludzen,a nie tak jak cykl temu ze moze jeszcze kreska sie pojawi... Powiem ci ze mamy pogode jaka mamy nasze organizmy nie sa przyzwyczajone do takich wahan. No mamy kwiecien ja dawno nie pamietam zeby w moje urodziny byl snieg. Nigdy. Przewaznie deszcz albo taka wiosenna aura.

Patu$ka wszystkiego najlepszego! :) spełnienia marzeń, a zwłaszcza tego jednego największego!! :) a szansa jest duża bo nie tylko objawy, ale też tempka coraz bardziej w górę... :)

U mnie dziś też śnieg, a na dodatek niestety czuję się okropnie- głowa mi chyba zaraz pęknie... A tu na domiar złego czeka mnie dziś kilkugodzinne szkolenie, mam nadzieję że poczuję się lepiej i jakoś wysiedzę w skupieniu :))

reklama
patu$ka a kiedy u Ciebie w tym miesiącu wypada @? Bo pamiętam, ze mialas jakos pare dni przede mna :happy:A propos tego co napisala paulinka, szkoda ze nie ma takich testow które pokazywaly by oprócz ciąży bądź jej braku, ilość fasolek jeśli test wyjdzie na + :-D Mnie zawsze wszyscy mówili ze po tabletkach anty jest duże prawdopodobieństwo urodzenia blizniat zwłaszcza jeśli bierzez się je przez dluuugi okres czasu. No a u mnie 8 lat :crazy: jak pomysle ile ja w siebie napakowala hormonow....ale z tego faktu bym się ucieszyla nie powiem :-)choć Ł. jak mu to powiedziałam, jeknal tylko - o boze...hah :rofl2:

Do góry