reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

aj limonka to nieciekawa sytuacja. Ja siedze w domu i mam mnostwo czasu na myslenie -glupie w dodatku, matylda na antybiotyku i dzisiaj juz lepiej, poprasowalam sobie, zrobilam nalesniki, bo ten moj maly brzdac nic nie chce mi jesc i mysle, mysle, mysle...mysle, kumpela mnie opierniczyla, ze jakby byla moim mezem dostalabym mlotkiem w leb, cos w tym jest, aj.

napiszcie mi czy dobrze zrobilam, ze mojego m wysylam na to badanie (patrz wyzej kilka wpisow). kurde drogie to cholerstwo jest.

reklama
Witam sie szaro-popoludniowo :)

Pogoda beznadziejna, a ja czuje sie przezuta i wypluta. Nic mi sie nie chce, no moze za wyjatkiem spania :D Pol dnia spedzilam na zakupach, a teraz siedze i zastanawiam sie co mam ochote zjesc. Wczoraj pochlonelam na raz caly sloik ogorkow kiszonych, a ze bylo jeszcze malo wypilam caly sok :-):-):-)

Kasoku
moim skromnym zdaniem bardzo dobrze zrobilas wysylajac Ema na badania. Od czegos trzeba zaczac i cos wykluczyc lub potwierdzic. Dotatkowa wiedza napewno wam sie przyda. I uszy go gory Kochana, wszystko bedzie dobrze, moze juz rosnie maly czlowieczek w Tobie , trzymam kciuki :*

hej

Limonka :( przokro mi co do wynikow... ale caly czas trzymam kciuki za test i za zielone swiatelko [tule]

Kasoku ..hmmm, ja bym nie wysylala
to jest twoj 4 cykl tak? a sobie badania robilas?
a co twoj m powiedzial na te badania?

my po roku staran zastanawialismy sie nad tym, ale w koncu sie udalo

hehe co odpowiedz to inna :D

powiem tak - wszystko zalezy od finansow :tak:
jezeli uwazasz ze chcesz to sprawdzic i jestes w stanie wydac te pieniadze - to zrob to

Mamolinka - caly sloik???? wow :-)

ja nie mam zadnych zachcianek

raz boli mnie brzuch, raz nie, czasem piersi pobola
ale czuje sie absolutnie normalnie i w sumie wszystkie dolegliwosci moge powiedziec, ze zniknely

pozostal tylko stres i niecierpliwosc

Tiluchna tak caly sloik i jego zawartosc :D No i z kg mandarynek :p Ja dzisiaj bylam na rynku to myslalam, ze bede wymiotowac jak poczulam ryby blee :/ A w aucie wczoraj tez ledwo wysiedzialam ... Brzuch mnie nie boli na szczescie, cycuszki moze troszke przy dotyku.

Tiluchna mam nadzieje ;) A srody nie moge sie doczekac jak chyba wlasnego slubu i narodzin corki :D Lece trosze poswiecic czasu mojemu starszaczkowi, pozniej postaram sie wpasc :*

reklama
ja tez sie ciesze na srode ale po cichu mysle, ze to i tak za wczesnie bedzie i miarodajny wynik bedzie w przyszlym tygodniu
ale mialabym zonk:eek: gdyby jednak cos sie ukazalo w srode ;-)

Do góry